FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový vintage príručný stolík Balarama s podstavou v tvare slona v starožitnej striebornej farbe 75 cm

EM32190

Príručný stolík Balarama očarí vašich hostí svojou originálnou figurálnou podstavou. Podobizne slona sú v rôznych kultúrach neoddeliteľnou súčasťou domovov, nakoľko sa toto zviera pokladá za symbol sily, múdrosti a šťastia.

Dizajn stolíka myslí nie len na estetickú funkciu nábytku, ale taktiež aj na jeho praktické využitie. Poloha slona je graciózna a zároveň zaručuje výbornú stabilitu. Dôsledné prepracovanie detailov, ako záhyby kože, dynamické vejúce uši a výraz tváre dodáva figúre jedinečný personalizujúci charakter, ktorý si obľúbite. Spracovanie v starožitnej striebornej farbe zároveň prináša do dizajnu jedinečný vintage šarm.

Okrúhla vrchná doska je umiestnená na konci chobota, čím prirodzene dopĺňa figúru. Je zhotovená z bezpečnostného skla, ktoré je nesmierne odolné. Vyrába sa kalením klasického skla, čím sa mení jeho štruktúra a materiál nadobúda pevnosť, zatiaľ čo si zachováva čistý a priehľadný vzhľad. Aj vďaka tomu môžete jedinečnú podstavu obdivovať zo všetkých strán.

Príručný stolík Balarama skvele doplní vintage sedačku, alebo kožené kreslo. Exotický zvierací motív oceníte aj v priestoroch zariadených v koloniálnom štýle. V každom prípade odporúčame umiestnenie do priestoru, kde naplno vynikne dekoratívny potenciál nábytku.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Sklo ►Strieborná ►Atypický ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Sklenené príručné stolíky