FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco strieborný okrúhly príručný stolík Balarama s podstavou v tvare slona 75 cm

EM32191

Príručný stolík Balarama upúta pohľady vašich hostí svojím jedinečným extravagantným dizajnom. Metalická strieborná farba v kombinácii s mramorovým podstavcom dodávajú nábytku luxusný nádych.

Dominantným prvkom je figurálna podstava v tvare slona so zdvihnutým chobotom. Poloha zvieraťa s nižšie umiestneným ťažiskom a oválny podstavec z čierneho mramoru zaručujú výbornú stabilitu nábytku. Na konci chobota je umiestnená okrúhla vrchná doska z bezpečnostného skla. Je veľmi odolné, no napriek tomu si zachováva priehľadnosť, čo vám umožňuje obdivovať podstavu z každej strany.

Postava slona je ručne spracovaná, čo zaručuje veľkú pozornosť k detailom pri výrobe. Uchváti vás realistická štruktúra kože, dynamické vejúce uši či výraz tváre. Navyše, podobizeň slona nesmie chýbať v mnohých domovoch, nakoľko ho viaceré kultúry považujú za symbol šťastia, sily a múdrosti.

Lesklá strieborná farba a extravagantná podstava robia z príručného stolíka Balarama ideálny doplnok do priestorov zariadených v glamour štýle. Skvele a tiež hodí k art deco nábytku, napríklad k sedačke či kreslu so striebornými nožičkami a zamatovým alebo buklé čalúnením. Nie je len funkčným nábytkom, ale aj výraznou a originálnou dekoráciou, ktorú môžete umiestniť do otvoreného priestoru a obdivovať z každej strany.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

272,09 € s DPH

Znížená cena!

299,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Sklo ►Strieborná ►Mramor ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Sklenené príručné stolíky