FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny regál so šiestimi policami Industria Durante v čiernej farbe 180 cm

EM31968

Industriálny regál z kolekcie Industria Durante je skutočným majstrovským dielom, ktorý upúta pozornosť svojím unikátnym dizajnom v siluete písmena S. Tento dizajn nielenže je vizuálne zaujímavý, ale zároveň poskytuje rozsiahly priestor na vystavenie väčších dekorácií a doplnkov, čo robí tento regál nielen funkčným, ale aj dominantným prvkom v každej miestnosti.

Regál je vyrobený z kvalitnej kovovej konštrukcie v čiernej farbe, ktorá je obohatená o práškový nástrek pre dodatočnú odolnosť a estetický vzhľad. Jeho industriálny charakter je ďalej umocnený piatimi policami z čierneho  dyhovaného dreva MDF s dubovým prevedením, kde je možné vidieť prirodzené línie a kresbu dreva. Tento materiálový kontrast dodáva regálu príťažlivý prírodný nádych.

Tento industriálny regál skvele doplní ďalší kovový nábytok z kolekcií Industria Durante, Negra a Natura, ako aj sedačky a kreslá s tmavým čalúnením, vytvárajúc tak konzistentný a štýlový vzhľad. Jeho robustná a zároveň esteticky príťažlivá konštrukcia robí z regálu Industria Natura ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá spojenie praktickej funkcionality a dizajnovej excelencie v industriálnom štýle.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

217,49 € s DPH

Znížená cena!

239,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti