FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový regál Barracuda z teakového dreva s lesklou chromovanou konštrukciou 183 cm

EM32102

Dizajnový regál Barracuda z teakového dreva s chromovanou konštrukciou je skvelým doplnkom pre váš interiér. Jeho štruktúrovaný dizajn v hnedej farbe spolu s dominujúcou chromovanou konštrukciou vytvára atraktívny vizuál, ktorý upúta pozornosť. Regál je zložený z lesklej chromovanej kovovej konštrukcie, ktorá je elegantne doplnená doskami z teakového dreva. Teakové drevo je zámerne opracované so zvýraznenou štruktúrou dreva, kde jeho nerovnosti a prirodzené záhyby sú zámerne zvýraznené pre dosiahnutie autentického efektu.
Regál obsahuje 5 poličiek, a zadná strana regálu je spevnená pochromovanou lesklou konštrukciou v tvare kríža.
Je vhodný do obývačky alebo štýlovej kancelárie, ktorej dominuje štruktúrovane drevo vo svtelohnedej farbe. Zároveň vhodne zapadne aj do obývačiek, ktoré majú strop vyzdobený drevenými trámami so zvýraznenou podobnou štruktúrou, ako má teakové drevo poličiek regálu.
jeho lesklá kovová pochromovaná strieborná konštrukcia na druhej strane dáva industriálny nádych a umožnuje regál kombinovať aj s dalším nábytkom ,ktorý je v kovovej lesklej konštrukcií.

Pri zariadení okolia regálu odporúčame strieborné chromované doplnky a steny v neutrálnych farbách ako sivá a biela. Tieto farby a doplnky podčiarknu moderný industriálny štýl regálu a vytvoria elegantný a súčasný vzhľad vášho interiéru.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

1 000,09 € s DPH

Znížená cena!

1 099,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Barracuda

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku Barracuda ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti