FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny čierny nízky regál Industria Marble s asymetrickými policami s mramorovým dizajnom 115 cm

EM32133

Nízky regál Industria Marble je praktickým nábytkom so štýlovým industriálnym dizajnom, ktorý oceníte v obývačke, jedálni či predsieni. Asymetrické umiestnenie políc z neho robí vizuálne zaujímavý prvok miestnosti a mramorový vzhľad prináša do kompozície nádych luxusu.

Jeho konštrukcia je zhotovená z kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý jej dodáva matný vzhľad. Dominujú striktné rovné línie typické pre nábytok v modernom štýle. Výplň políc je z dreva. Ich povrch je lakovaný, v antracitovom sivo čiernom odtieni s mramorovou kresbou.

Aj napriek pevným materiálom, silueta nábytku pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Poskytne vám bohatý úložný priestor na knihy, praktické predmety, či dekorácie a rastliny na štyroch policiach a vrchnej časti.

V jedálni a obývačke vynikne atypické umiestnenie políc. V kombinácii s vašimi obľúbenými doplnkami tak môžete vytvoriť originálny dekoratívny prvok v miestnosti. V predsieni regál zastúpi funkciu konzolového stolíka s pridaným úložným priestorom a môžete ho doplniť zrkadlom v jednoduchom čiernom kovovom ráme. Skvelou voľbou je tiež ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Industria Marble, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

154,65 € s DPH

Znížená cena!

169,95 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Marble

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Konzolové stolíky z kovu

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Industriálny nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Konzolové stolíky z kovu ►Kolekcia dizajnového nábytku Industria Marble



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti