FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Sklenený okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna 100cm

EM30989

Hľadáte moderný nábytok, ktorý prinesie jedinečnú estetiku a eleganciu do Vášho interiéru? Moderný konferenčný stolík z kolekcie nábytku Forma Moderna prinesie nielen to, ale taktiež sa stane aj centrálnym štýlovým prvkom Vašej obývačky.

Pôvabný a pútavý taliansky dizajn konferenčného stolíka Forma Moderna prináša jeho unikátna konštrukcia nožičiek v „zamotanom“ zaoblenom tvare. Inteligentné prevedenie nožičiek je doplnené tým, že pri ich výrobe sa použilo kvalitné, bukové masívne drevo v hnedej farbe, ošetrené povrchovým lakovaním s dôrazom na kresbu dreva. Ak ste si mysleli, že to je všetko, tak sa mýlite, pretože nožičky sú zasadené do podnože z pochrómovanej nehrdzavejúcej ocele, ktorá vytvorí avantgardný nádych a umocní moderný exkluzívny vzhľad konferenčného stolíka.

Sofistikovaná drevená podstava konferenčného stolíka Vita Naturale drží okrúhlu vrchnú dosku z 12mm hrubého tvrdeného skla, ktorá svojou pevnosťou zaručí trvácnosť a dlhodobú životnosť tohto stolíka. Vrchná doska zo skla taktiež obohacuje dizajnovú stránku, pretože vďaka nej stolík pôsobí sviežo a interiéru dodá pocit priestrannosti a modernosti.

 

Načo hľadať ďalej? Ak milujete moderný nábytok, ktorý je nielen kvalitný ale aj esteticky príťažlivý, tak luxusný konferenčný stolík Vita Naturale je tou správnou investíciou do Vášho interiéru. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Prekrížené nožičky ►Drevo / Masív - Buk ►Kov - Chróm ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti