FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový set strieborných konferenčných stolíkov Elements 50cm

EM31025

Presvedčte sa o kvalite a elegancií, ktorú so sebou prináša art-deco nábytok s dizajnovým setom konferenčných stolíkov kolekcie Elements.

Minimalistické, no farebne výrazné dizajnové prevedenie stolíkov je dosiahnuté vďaka kovovej konštrukcií, ktorá sa nesie v striebornej farbe. Zaujímavým prvkom setu Elements je ich vrchná doska v nevšednom zaoblenom tvare, vďaka ktorému sa umocní exkluzívny dizajn týchto stolíkov.

Stolíky Elements držia tri pevné nožičky z kovu, ktoré podčiarknu art-deco vzhľad konferenčných stolíkov. Či už stolíky Elements využijete ako dva separátne kúsky alebo spoločne ako dizajnový set, ich dizajn zaručene vynikne, najmä v kombinácií s art-deco bielym alebo čiernym nábytkom, a taktiež so striebornými dekoráciami a tmavosivými sedačkami.

Tak načo čakať? Investujte do setu konferenčných stolíkov Elements a zamilujte si unikátnosť a pôvab, ktorú prináša luxusný art-deco nábytok.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

190,19 € s DPH

Znížená cena!

209,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Elements

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Kov ►Strieborná ►Kolekcia dreveného nábytku Elements s kovovými industriálnymi prvkami ►Oválne konferenčné stolíky ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti