FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco set oválnych konferenčných stolíkov Elements zlatá 50cm

EM31026

Nechajte sa očariť dizajnovým prevedením, ktoré do Vášho interiéru prinesie art-deco set konferenčných stolíkov Elements. Tieto stolíky prinesú jedinečný pôvab a pútavý vzhľad, ktorý je typický pre art-deco nábytok.

Štýlový set konferenčných stolíkov ponúka minimalistický dizajn, ktorý je avšak lákavý svojím výrazným farebným prevedením. Stolíky sú vyrábané z kovu v lesklej zlatej farbe, vďaka čomu získate nový dominantný prvok pre Váš interiér.

Art-deco konferenčné stolíky Elements disponujú zaoblenou vrchnou doskou s hrúbkou 5mm, ktorú držia tri priame nožičky.

Dizajnové prevedenie setu stolíkov Elements perfektne vynikne so svetlými, alebo tmavými sedačkami so zlatými nožičkami, so zlatými dekoráciami, alebo s art-deco nábytkom so zlatým dekorom, avšak pri zlatej farbe treba zariaďovať s mierou, kedže táto farba je veľmi výrazná a dominantná.

Doprajte si dizajnový art-deco nábytok pre Váš interiér so zlatým setom konferenčných stolíkov Elements a umocnite luxusný štýlový vzhľad Vášho domova.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

190,19 € s DPH

Znížená cena!

209,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Elements

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►Kov ►Zlatá ►Kolekcia dreveného nábytku Elements s kovovými industriálnymi prvkami ►Oválne konferenčné stolíky ►Lesklé kovové konferenčné stolíky ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti