FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna čierny mramor 90cm

EM31041

Zamilujte sa do dizajnového prevedenia konferenčného stolíka Forma Moderna a prineste do Vášho interiéru jedinečný taliansky dizajn, obohatený o luxusný art-deco vzhľad, ktorý prináša do Vášho priestoru odlišný a sofistikovaný nádych, verný najnovším trendom.

Dizajn je kľúčovým prvkom tohto štýlového nábytku, preto je kladený dôraz na každý detail. Najdominantnejším prvkom stolíka Forma Moderna je jeho okrúhla vrchná doska z porcelánu, ktorá sa pýši kvalitnou mramorovou povrchovou úpravou v čiernej farbe, čo vyzdvihne jeho luxusný a nadčasový vzhľad.

Čierne prevedenie konferenčného stolíka Forma Moderna doplní art deco dizajn v podobe chrómového rámu a zakončenia kovových nožičiek v bronzovej farbe. Oceľový rám a nožičky tak nielen prinesú spomenutý art-deco nádych do Vášho interiéru, ale taktiež prinesú kvalitu a unikátny farebný kontrast, ktorý z tohto stolíka spraví stredobodom Vašej obývačky.

Či už plánujete doplniť konferenčný stolík Forma Moderna do Vašej obývačky v kombinácií s dreveným alebo kovovým nábytkom, jeho hrejivý tmavý dizajn naozaj vynikne. Neváhajte a investujte do kvality s moderným konferenčným stolíkom Forma Moderna, jedinečnosť a taliansky štýl pre Váš interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Kov ►Čierna ►Bronzová ►Porcelán ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti