FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný štvorcový konferenčný stolík Laticia Blanca v bielej farbe s dekorovanou konštrukciou vo vidieckom štýle 100 cm

EM31818

Štvorcový konferenčný stolík Laticia Blanca je dokonalým spojením elegancie a funkcionality pre váš priestor. Jeho dizajn v bielom prevedení s dekorovanou konštrukciou vo vidieckom štýle prinesie do vašej miestnosti šarm a štýlový dotyk.

Stolík bol navrhnutý s dôrazom na jeho jedinečný vidiecky štýl, pričom biela farba a detaily na konštrukcii dodávajú celému kusu nábytku osobitný charakter. Jeho štvorcový tvar mu dáva kompaktné rozmery, čo umožňuje, aby ľahko zapadol do rôznych miestností bez toho, aby zaberal príliš veľa miesta. Doska stolíka je štvorcového tvaru s hrubým základom a s náterom, ktorého vizuál pripomína zostarnutý náter. Dominantou je práve dekoratívna koštrukcia, ktorá sa skladá z kolmo na seba prekrížených dosiek po celom obvode vrchnej časti stolíka.
Tento konferenčný stolík je nielen esteticky príťažlivý, ale aj praktický. Jeho rozmery poskytujú dostatok priestoru na umiestnenie čajových šálok, kníh, dekorácií alebo ďalších predmetov, ktoré chcete mať v dosahu. Je ideálnym doplnkom pre obývacie izby, kancelárie alebo iné priestory, kde sa stretávate s priateľmi alebo kolegami.

Ak hľadáte konferenčný stolík, ktorý zvýši štýlový efekt vášho interiéru a zároveň bude praktický a funkčný, štvorcový konferenčný stolík Laticia Blanca je tou správnou voľbou. Svojím jedinečným dizajnom a praktickým využitím prinesie do vášho priestoru eleganciu a pohodlie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

890,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Biela ►Drevo / Masív - Borovica ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Konferenčné stolíky z dreva ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti