FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco okrúhly otočný konferenčný stolík Delin s okrúhlymi doskami a okrúhlymi zlatými otočnými nožičkami 80-134 cm

EM31982

Dizajnový konferenčný stolík s okrúhlymi doskami a zlatými otočnými nožičkami ponúka kombináciu luxusu, elegancie a praktickosti. Jedna z dosiek sa vyznačuje nádherným mramorovým dizajnom, ktorý dodáva stolíku rafinovaný a sofistikovaný vzhľad, zatiaľ čo druhá doska v čiernej farbe pridáva moderný a kontrastný prvok.

Okrúhle zlaté otočné nožičky nie sú len štýlovým doplnkom, ale aj funkčným riešením. Ich polohovateľná a rozkladacia funkcia umožňuje ľahkú prispôsobiteľnosť stolíka podľa potreby. Okrem toho, že sa dajú otáčať, majú aj kruhový tvar, čo pridáva do celkového dizajnu stolíka ďalší estetický rozmer a dotvára jeho eleganciu.

Celkový dizajn tohto konferenčného stolíka je harmonický a štýlový, čo ho robí vynikajúcim doplnkom pre luxusné prevedenie a geometrické tvary. Jeho spojenie luxusných materiálov a praktických vlastností ho činí nielen estetickým, ale aj funkčným kúskom nábytku, ktorý prinesie do vášho domova špičkový dizajn a úroveň pohodlia.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

499,59 € s DPH

Znížená cena!

549,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Zelená ►Polohovateľné ►Mramor ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Otočné ►Konferenčné stolíky z mramoru ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti