FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový otočný dvojúrovňový otočný konferenčný stolík Delin s mramorovými okrúhlymi doskami čiernej farbe 80-134 cm

EM31983

Dizajnový konferenčný stolík s okrúhlymi doskami v mramorovom dizajne prináša do vášho interiéru štýlový a luxusný dotyk. Jeho dosky v sivej a čiernej farbe sú vyhotovené tak, aby pripomínali eleganciu a sofistikovanosť mramoru, čím vytvárajú pôsobivý vizuálny dojem.

Stolík je vybavený okrúhlymi nožičkami, ktoré sa dajú ľahko otáčať a meniť smer. Táto funkcia pridáva stolíku flexibilitu a možnosť prispôsobiť sa rôznym potrebám a usporiadaniu miestnosti. Okrem toho sú nožičky vyrobené z kovu, čo pridáva do dizajnu stolíka moderný a elegantný prvok.

Celkový dizajn tohto konferenčného stolíka je zladený a harmonický, čo ho robí vynikajúcim doplnkom pre každý interiér prepojený s iným nábytkom s kruhovým geometrickým zdobením, resp. tapeta ktorá bude nadväzovať na geometricky výrazny tvar stolíka. Jeho kombinácia kamenného vzhľadu a kovu spolu s praktickou funkciou otočných nožičiek ho robí nielen štýlovým, ale aj funkčným kúskom nábytku, ktorý prinesie do vášho domova špičkový dizajn a praktické využitie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

499,59 € s DPH

Znížená cena!

549,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Rozkladací ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Polohovateľné ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Atypický ►Otočné ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti