FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové kreslo Sky v modernom azúrovo modrom prevedení 110cm

EM31272

Dodajte do Vášho štýlového interiéru dizajnové kreslo Sky , ktoré svojim azúrovo modrým prevedením a jedinečným elegantným štýlom pridáva do každého interiéru nádych modernosti a sviežosti.

Kreslo Sky je výnimočné nielen svojou farbou, ale aj kvalitným a trvácnym prevedením. Srdcom kresla je pevná vnútorná konštrukcia z borovicového dreva, ktorá zaručuje pevnosť a stabilitu. V kombinácii s jemným ľanovým čalúnením a mäkkou penovou výplňou, ktorá sa skrýva pod dvoma pohodlnými sedákmi sa z kresla Sky stáva oáza pohodlia.

Jeho moderný a nadčasový dizajn sa harmonicky spája s praktickosťou a komfortom. Kreslo Sky je ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú moderný nábytok, ktorý odráža aktuálne trendy v oblasti interiérového dizajnu. Azúrovo modrá farba a minimalistické línie kresla pritom umožňujú jeho ľahkú kombinovateľnosť s inými kúskami nábytku a doplnkami, napríklad s rovnomennou trojsedačkou alebo s lesklým bielym nábytkom v modernom štýle.

Dizajn kresla Sky nielenže oživí Vašu obývačku, pracovňu, alebo spálňu, ale zároveň Vám poskytne priestor, kde môžete relaxovať a odpočívať v štýlovom a pohodlnom prostredí. Vyberte si dizajnové kreslo Sky a vneste do Vášho domova moderný nábytok, ktorý skutočne zaujme.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Čalúnený - Poťahová látka ►Modrá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti