FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové zamatové čalúnené kreslo Colombo v dymovej sivej farbe s hnedými drevenými nožičkami 74 cm

EM31640

Oživte svoj interiér štýlovým a pohodlným kreslom Colombo, ktoré kombinuje elegantný dizajn s výnimočným komfortom. Toto čalúnené kreslo v dymovej sivej farbe s hnedými drevenými nožičkami je ideálnym doplnkom pre váš obývací priestor.

Dymová sivá farba čalúnenia dodáva kreslu sofistikovaný a neutrálny vzhľad a zároveň hnedé drevené nožičky pridávajú do dizajnu teplý a prírodný prvok. Výrazné hrubé opierky kreslu Colombo pridávajú robustný a elegantný vzhľad a zároveň zabezpečujú optimálnu podporu a pohodlie pri dlhšom sedení.

Jeho hrubé opierky pridávajú kreslu robustný a zároveň elegantný vzhľad, zabezpečujúc optimálnu podporu a pohodlie pri dlhšom sezení. Tento detail pridáva nielen do estetiky, ale aj do celkovej ergonómie kresla, čím umocňuje jeho atraktivitu pre tých, ktorí hľadajú spojenie štýlu a pohodlia.

Toto kreslo vhodné pre rôzne typy interiérov, kde vynikne svojou jedinečnou estetikou. Užite si spojenie štýlu a komfortu s kreslom Colombo vo vašom obľúbenom kúte domova.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Klasický štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Klubovka ►Čalúnený - Zamat



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti