FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové čalúnené kreslo Colombo so zamatovým poťahom v zlato hnedej farbe s tmavo hnedými drevenými nožičkami 74 cm

EM31643

Zaradenie kresla Colombo do vášho interiéru prinesie nielen štýlový doplnok, ale aj výnimočný zážitok z pohodlia. Toto čalúnené kreslo v zlatohnedej zamatovej farbe s tmavo hnedými drevenými nôžkami je výrazným kúskom, ktorý okamžite pritiahne pozornosť.

Jeho zamatový povrch v zlatohnedej farbe dodáva kreslu exkluzívny a luxusný vzhľad. Tmavo hnedé drevené nôžky zaisťujú stabilitu a prírodný dotyk, čím vytvárajú harmóniu s celkovým dizajnom. 

Hrubé operadlá na kresle nie je len vizuálnym prvkom, ale aj praktickým detailom. Poskytuje výraznú oporu chrbta, zvušujúcu pohodlie pri dlhšom sedení. Toto kreslo je elegantným a funkčným doplnkom vášho obývacieho priestoru alebo kancelárie. Doprajte si jedinečnú kombináciu luxusu, pohodlia a výnimočného dizajnu s kreslom Colombo.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Klubovka ►Čalúnený - Zamat ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti