FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné béžové vintage kreslo Gretchen v chesterfield štýle s drevenou konštrukciou 113 cm

EM32279

Kreslo Gretchen vás očarí eklektickou fúziou štýlov a materiálov, ktoré ladia v dokonalej dizajnovej harmónii. Kombinácia svetlej hnedej farby dreva a béžovej farby poťahu dodáva nábytku elegantný vzhľad, zatiaľ čo klasická silueta prináša nádych luxusu.

Pohodlné sedenie vám zaručí penové čalúnenie a hrubý sedací vankúš. Štruktúrovaná poťahová látka je príjemná na dotyk. Vnútornú stranu opierky zdobí hlboké dekoratívne prešívanie v štýle chesterfield, ktorý vznikol v 18. storočí a v rôznych variantoch je populárny do dnes. Jeho vplyv sa odráža aj na zakrivených opierkach, ktoré dodávajú nábytku ikonický vzhľad. V časoch svojho vzniku bola sedačka či kreslo chesterfield znakom vyššieho spoločenského postavenia ich jedinečný vzhľad stále vyvoláva dojem luxusu.

Podstava kresla je zhotovená z masívneho dreva s výraznou prírodnou štruktúrou, čo kontrastuje so sofistikovane pôsobiacou vrchnou časťou. Jej svetlá hnedá farba výborne dopĺňa béžovú farbu čalúnenia a odhalená konštrukcia na zadnej a bočných častiach zdôrazňuje naturálny charakter. V kombinácii s ďalším nábytkom z masívneho dreva sa tak kreslo hodí aj do obývačky zariadenej vo vidieckom štýle, s ktorým sa prepojí aj prostredníctvom okrúhlych vyrezávaných nožičiek.

Kreslo tiež skvelou voľbou do priestorov vo vintage štýle, kde vynikne jeho jedinečný charakter. Neutrálna farebnosť vám umožní pridať aj výraznejšie doplnky. Môžete ho tiež skombinovať so sedačkou Gretchen, ktorú nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 309,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Kreslá

►Kreslá ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Chesterfield sedačky ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami