FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné sedačky

Luxusné a dizajnové sedačky do vašej obývačky v našej ponuke vo vynikajúcej kvalite. Štýlové sedačky a divány v našej ponuke spravia z vašej obývačky útulné pokojom nabité miesto v provensálskom štýle alebo miesto plné energie v modernom štýle alebo v miesto plné pokoja luxusnom chesterfield štýle či v nostalgické miesto so sedačkami v retro štýle. Alebo sa jednoducho inšpirujte našou ponukou luxusných sedačiek v rustikálnom štýle s kvalitným vyrezávaným prevedením, na ktorom radi zabudnete svoje oči vždy keď pôjdete okolo, doplnené prevedením povrchu z najkvalitnejších látok alebo kvalitne opracovanej prírodnej kožeKvalitné a pohodlné sedačky môžete použiť samostatne alebo s jedným či dvoma kreslami iného typu. Takéto kombinácie sú v súčasnosti veľmi populárne. 

Sedačka alebo diván je obvykle dominantným nábytkom obývacej miestnosti a taktiež hlavným miestom oddychu a stretnutí. Preto je jej výber mimoriadne dôležitý a odvíja sa nielen od parametrov miestnosti, ale aj od štýlových požiadaviek a materiálov, ktoré musia byť nielen komfortné, ale aj kvalitné a odolné.

Pokiaľ na to vaša obývačka poskytuje dostatok priestoru, skvelou voľbou bude pre vás rohová sedačka, ktorej výhodou je dostatok miesta, vďaka ktorému nemusíte riešiť napríklad vhodné štýlové a farebné doladenie kresla.

Čo sa týka voľby materiálu, z hľadiska odolnosti, praktickosti a ľahkej údržby je ideálna koža, ktorá zároveň vzbudzuje štýlový a luxusný dojem. Textilné materiály sú na druhú stranu náročnejšie na údržbu a náchylnejšie na poškodenie, no ich nesporným pozitívom býva pre mnohých väčší komfort a priedušnosť materiálu, čo oceníte najmä počas horúcich dní.

V našej ponuke nájdete množstvo luxusných a dizajnových sedačiek najvyššej kvality, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Či už preferujete moderný a jednoduchý dizajn, alebo ste zástancom elegantných, klasických tvarov a dekorácií, určite si medzi našimi sedačkami nájdete model blízky vášmu vkusu. Čo sa týka poťahov a čalúnenia, na svoje si prídu klienti s výnimočným a svojským vkusom, ale aj fanúšikovia decentných farieb a vzorov. V našom showroome je vám k dispozícií kompletný katalóg vzoriek textílií a kože, z ktorých môžu byť vyrobené čalúnené prvky.

Skvelou voľbou pre vašu domácnosť môže byť napríklad jedna zo sedačiek v štýle Chesterfield. Tie sú výnimočné svojim elegantným a klasickým dizajnom, ktorý však zapadne do klasicky, ale aj moderne zariadených priestorov.

Pokiaľ vás naša ponuka luxusných sedačiek zaujala, no máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať emailom alebo telefonicky, alebo navštívte náš showroom, kde vám ochotne ukážeme vzorkovníky materiálov, poradíme a pomôžeme pri výbere toho správneho kúsku do vášho interiéru.

 

Rohové sedačky
Rohové sedačky
Sedačky s koženým poťahom
Sedačky s koženým poťahom
Moderné sedačky
Moderné sedačky
Art deco sedačky
Art deco sedačky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti