FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná biela taburetka Vita Naturale z eko-kože 120cm

EM30595

Vylepšite svoju spálňu elegantnou, štýlovou a modernou lavicou Vita Naturale, ktorá dodá Vášmu interiéru nadčasový taliansky dizajn s nádychom elegancie. Táto moderná lavica disponuje kvalitným čalúnením z umelej kože, ktoré je obohatené o prešívaný dizajn v štvorcových tvaroch. Jedinečný vzhľad taburetu Vita Naturale obohacujú chrómové nohy z nehrdzavejúcej ocele, ktoré umocnia moderné prevedenie v každej miestnosti.

Dizajnová lavica Vita Naturale je vyrobená s pevnou vnútornou konštrukciou z MDF dreva s borovicovou dyhou, čo zaručuje odolnosť a funkčnosť. Jej minimalistický dizajn a elegantná kombinácia bielej koženky a pochrómovaných nôh z nehrdzavejúcej ocele z nej robia dokonalý doplnok do Vašej spálne.

S lavicou Vita Naturale získate iný a osobitý nádych, ktorý odráža najnovšie trendy vo svete nábytku. Túto elegantnú lavicu skombinujte s modernou posteľou, elegantnou komodou alebo toaletným stolíkom z našej kolekcie Vita Naturale a dotvorte tak moderný vzhľad do Vašej spálne.

Vyberte si kvalitu a dizajnový moderný nábytok, vyberte si lavicu Vita Naturale. Neváhajte a užite si dlhotrvajúci a funkčný nábytok, ktorý vnesie do Vašej izby teplo, pohodlie a relax.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

609,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti