FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná kožená podnožka Forma Moderna z pravej kože hnedá 52cm

EM30977

Objavte dokonalý doplnok pre Váš relax v podobe modernej koženej podnožky z kolekcie Forma Moderna. Táto elegantná a funkčná podnožka umocní taliansky dizajn Vášho interiéru a prinesie doň kvalitu, čo z nej robí ideálny moderný nábytok pre každú štýlovú domácnosť.

Moderná podnožka Forma Moderna ponúka luxusné čalúnenie z pravej hovädzej koži v hnedej až ťavej farbe, ktorá dodáva nádych luxusu a sofistikovanosti. Kožený povrch nielenže zaujme svojím vzhľadom, ale taktiež je pohodlný a odolný, čo zaručuje, že si podnožka Forma Moderna dokáže zachovať svoj atraktívny vzhľad.

Okrem svojho elegantného čalúnenia Vám podnožka Forma Moderna ponúka pevný oceľový podstavec v antracitovo sivej farbe, ktorý perfektne ladí s tmavou kožoudrevenými bočnicami z dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie. Táto kombinácia materiálov vytvára jedinečný a výrazný dizajnový nádych, ktorý vynikne a zaujme v každom modernom priestore.

Pohodlie Vám zaručí mäkká výplň čalúnenia z polyuretánovej peny, ktorá poskytne dokonalé pohodlie po dlhom dni. Jej praktická veľkosť a otočný mechanizmus zaručia, že ju ľahko využijete k Vášmu obľúbenému kreslu alebo pohovke.

Obohaťte Váš interiér o modernú podnožku Forma Moderna a vytvorte si dokonalý kútik pre oddych a relaxáciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

599,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Polohovateľné ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Taburetky z dreva ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti