FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná kožená podnožka Vita Naturale z pravej kože čokoládovo hnedá 52cm

EM31641

Luxusná kožená podnožka Vita Naturale predstavuje spojenie elegancie a praktickej funkčnosti, ktoré perfektne doplní moderné interiéry a podčiarkne ich taliansky dizajn.

Moderná podnožka Vita Naturale sa pýši kvalitným čalúnením z pravej hovädzej kože v čokoládovo hnedej až čiernej farbe, vďaka čomu bude ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú kvalitu, pohodlie a moderný dizajn.

Jadro podnožky Vita Naturale tvorí mäkká polyuretánová pena, ktorá zaručuje, že vaše nohy budú počas relaxácie v maximálnom pohodlí. Tento komfort je umocnený elegantným dizajnom, ktorý vyniká každým detailom.

Unikátne prevedenie doplní konštrukcia z dreva vo svetlohnedej farbe, obohateného kvalitným orechovým dyhovaním a podstava z leštenej ocele, ktorá pridáva tomuto kúsku nádych sofistikovanosti a elegancie.

Vyberte si podnožku Vita Naturale a doprajte Vášmu domovu luxusný dizajn a sebe extra pohodlie, ktoré si zaslúžite po náročnom dni. Podnožka je ideálnym doplnkom pre kožené kreslo Vita Naturale, ktoré vynikne ako vizuálne pútavý a funkčný moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

499,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti