FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová teaková okrúhla taburetka Sheril v svetlej hnedej farbe s 45 cm

EM32106

Dizajnová taburetka Sheril, vyrobená z teakového dreva v svetlej farbe, predstavuje univerzálny a šarmantný kúsok nábytku, ktorý je možné využiť vo viacerých interiérových riešeniach. Vďaka svojej jednoduchej, ale esteticky príťažlivej konštrukcii a svetlej farebnosti sa stolička ľahko zladí s iným dreveným nábytkom v rovnakej farebnej palete, čo ju činí ideálnou voľbou pre predsiene. Tu môže poslúžiť ako originálny stojan na kvetináč, pridávajúc prírodný prvok do prvého dojmu vášho domova.

Taburetka tiež efektne oživí obývací priestor, kde steny sú v svetlých farbách. Jej prítomnosť tu prinesie príjemný kontrast, a zároveň zachová jemný a vzdušný pocit miestnosti. Vďaka svojej ľahkej uskladniteľnosti je ideálna na príležitostné použitie, keďže ju možno ľahko uložiť pod schodami alebo v rohu miestnosti, kde bude vždy po ruke, ale nebude prekážať.

Taburetka sa hodí do kombinácie so svetlým dreveným nábytkom a v interiéroch, ktoré sú ladené do farieb bielej, hnedej a sivej. Tento prístup umožní stoličke harmonicky zapadnúť do dizajnu miestnosti, čím sa zvýrazní jej krása a praktickosť. Taburetka Sheril tak pridáva nielen funkčnú hodnotu, ale aj estetickú príťažlivosť každému priestoru, v ktorom sa nachádza.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

53,69 € s DPH

Znížená cena!

59,00 €

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky z dreva

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Bez opierok ►Taburetky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti