FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná hnedá lavica Soreli s čalúnenou prešívanou sedacou časťou 100 cm

EM31995

Dizajnová lavica Soreli je skvelým praktickým doplnkom so štýlovým moderným dizajnom. Oceníte ju v predsieni, obývačke, či spálni. So svojou šírkou 100 cm poskytne miesto na sedenie pre dve osoby.

Lavica má modernú lineárnu siluetu, s ktorou korešponduje aj dekoratívne prešívanie so štvorcovým vzorom na vrchnej časti. Tá disponuje penovým čalúnením, ktoré vám zaručí pohodlné sedenie. Poťahová látka je vyrobená z mikrovlákna. Je obľúbené vďaka svojej odolnosti a nenáročnej údržbe. V kombinácii s čokoládovo hnedou farbou vizuálne pripomína kožený povrch.

Mierne zošikmené štíhle nožičky sú kovové s čiernym práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad. Lavica sa tak hodí aj do priestorov zariadených v industriálnom štýle, kde ju môžete prepojiť s ďalším nábytkom s podobnými kovovými prvkami.

Oceníte ju v obývačke, kde zastúpi taburetku a vytvorí príležitostné miesto na sedenie alebo opierku na nohy. V spálni ju môžete umiestniť ku koncu postele, čim vytvoríte dodatočný odkladací priestor. Je tiež ideálnou voľbou do modernej predsiene, kde ju môžete doplniť zrkadlom s tmavým kovovým rámom. Kombinácia hnedej a čiernej pôsobí elegantným dojmom a hodí sa do priestorov zariadených v neutrálnych béžových či hnedých odtieňoch.

Ihneď k odberu

Zľava skončí o:

-9%

60,92 € s DPH

Znížená cena!

66,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Bez opierok ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Taburetky s čalúnením ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti