FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná konzola Vita Naturale hnedá s chrómovými nožičkami 120cm

EM30581

Konzolový stolík Vita Naturale vnesie do vášho domova nádych jedinečnej modernej sofistikovanosti. Konzola Vita Naturale je vyrobená z dreva dyhovaného 0,5mm hrubým prírodným orechom, ktorý vytvorí elegantný a moderný dizajn s pocitom tepla. Nadčasový vzhľad je umocnený unikátnym, zaobleným tvarovaním vrchnej dosky, ktoré vytvorí otvorený úložný priestor, čo zaručí štýlovosťfunkčnosť zároveň.

To, čo konzolový stolík Vita Naturale odlišuje od ostatných konzolových stolíkov na trhu, je jeho unikátna kombinácia chrómovaných nôh z nehrdzavejúcej ocele a spomenutého orechového dreva. Chrómové nohy nielenže dodávajú tomuto kúsku eleganciu a štýl, ale zároveň vytvárajú v miestnosti pocit priestrannosti, inováciesofistikovaného talianskeho dizajnu.

Konzola Vita Naturale sa dokonale hodí do každého moderného interiéru a jej univerzálny dizajn umožňuje umiestniť ju do predsiení, hál alebo aj do pracovne ako písací stolík, skrátka kdekoľvek kde potrebujete štýlový a funkčný kus nábytku.

Investujte do konzolového stolíka Vita Naturale a premeňte svoj obytný priestor na teplú a príjemnú oázu. Vychutnajte si dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti a dodajte svojmu domovu nádych luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 159,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly z dreva ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti