FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný konzolový stolík Forma Moderna z dreva a chrómu 135cm

EM30964

Luxusný konzolový stolík z kolekcie nábytku Forma Moderna prináša jedinečný taliansky dizajn s nádychom avantgardy a art-deco štýlu, a taktiež prírodné drevené prevedenie – to najlepšie z oboch svetov.

Spomenuté prírodné vyhotovenie je dosiahnuté vďaka drevenej vrchnej doske, obohatenej o kvalitné orechové dyhovanie v hnedej farbe, ktoré kladie dôraz na prirodzenú štruktúru dreva. Orechová dyha konzoly Forma Moderna je v krásnom kontraste s chrómovanými nožičkami z nehrdzavejúcej ocele, ktoré dodajú svieži svetlý nádych a sofistikovaný dizajn.

Minimalistický, no elegantný a výrazný dizajn je doplnený praktickou bočnou zásuvkou s otváracím mechanizmom push, pri ktorom sa zásuvka na zatlačenie otvorí, a taktiež soft-close mechanizmom, ktorý zjemní uzatváranie zásuvky.

Hnedá farba vrchnej dosky prinesie pohodlie a hrejivý nádych do Vašej domácnosti, ktorý najlepšie vynikne s nábytkom z dreva, alebo so sedačkami, či kreslami s drevenými nožičkami, vďaka ktorým sa prírodný vzhľad a moderný nábytok snúbi vo Vašom jedinečnom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

959,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti