FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco konzolový stolík Faux Shagreen so zlatou konštrukciou a eko koženým poťahom 160 cm

EM31414

Art deco konzolový stolík Faux Shagreen je vynikajúci príklad spojenia historického šarmu a moderného dizajnu. Jeho zlatá konštrukcia prináša do akéhokoľvek priestoru luxus a eleganciu, zatiaľ čo eko kožený poťah dodáva moderný a sofistikovaný vzhľad.

Stolík Faux Shagreen je charakterizovaný svojou kovovou konštrukciou v zlatom prevedení, ktoré dodáva nábytku nielen výraznú estetickú krásu, ale zároveň zabezpečuje jeho pevnosť a odolnosť. Zlatá farba konštrukcie krásne kontrastuje s akýmkoľvek pozadím a okamžite púta pozornosť ako centrálny prvok dekorácie.

Vrchná časť stolíka je pokrytá kvalitnou eko kožou, ktorá pridáva stolíku luxusný vzhľad a príjemný na dotyk. Eko koža je trvácny a ľahko udržiavateľný materiál, ktorý v kombinácii so zlatou konštrukciou vytvára elegantný a moderný vzhľad. Šagrénová koža je jedným z najluxusnejších materiálov - ide totiž o žraločiu kožu, typickú svojou výraznou štruktúrou.

Konzolový stolík Faux Shagreen v Art Deco štýle je ideálnym doplnkom pre vstupné haly, obývacie izby alebo dokonca štúdiá, kde dodáva priestoru nádych luxusu a vysokého štandardu. Jeho kombinácia zlatej konštrukcie a eko koženého poťahu je dokonalá pre tých, ktorí si cenia eleganciu a sofistikovanosť v ich domácom dekore. Tento stolík je praktickým kúskom nábytku a tiež skvostom, ktorý pridáva každému interiéru výrazný dekoratívny element.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 189,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Faux Shagreen

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Prekrížené nožičky ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Zelená ►Zlatá ►Sivá ►Kolekcia luxusného art-deco nábytku Faux Shagreen ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti