FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco sklenený geometrický konzolový stolík Gillia v zlatej farbe 90 cm

EM31540

Art-deco sklenený geometrický konzolový stolík Gillia je skvostom, ktorý v sebe skrýva eleganciu minulých čias a súčasný luxusný výraz. Zlatá farba, ktorou je tento stolík vyhotovený, spolu s jeho geometrickým dizajnom, vytvára efektne svietiace centrum v akomkoľvek priestore. Jeho sklenená časť pripomína krištáľovú čistotu, ktorá kontrastuje s bohatým vzhľadom zlatej konštrukcie, čím dodáva celkovému výrobku glamour nádych.

Vdaka svojmu modernému nábytku je stolík Gillia pravým vyjadrením remeselnej dokonalosti a precíznosti. Jeho výrazné línie a štylistické prvky sú inšpirované art-deco érou, ktorá je známa svojou extravaganciou a láskou k geometrii.

Stolík Gillia je nielen funkčným doplnkom, ale aj umeleckým dielom, ktoré prinesie do Vašich priestorov dotyk historie a moderného luxusu. Predstavte si, ako tento stolík oživí Vašu obývaciu izbu alebo vstupnú halu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou Vašej domácnosti, v ktorej sa zrkadlí Vaša vášeň pre štýl a kvalitu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

519,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Sklenené konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Priehľadná ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky ►Sklenené konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti