FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny čierny konzolový stolík Industria Durante 100 cm

EM31969

Industriálny konzolový stolík z kolekcie Industria Durante predstavuje elegantný a moderný kúsok nábytku, ktorý je ideálny pre pridanie sofistikovaného akcentu do vášho interiéru. Jeho dizajn s čiernymi doskami je charakteristický priamymi líniami a ostrými hranami, čo poskytuje čistý a minimalistický vzhľad.

Kovová podstava v čiernej farbe s štyrmi pevne spojenými nožičkami zabezpečuje stabilitu a odolnosť stolíka, zatiaľ čo jeho hrúbka dosky dosahuje 6 milimetrov, s maximálnou nosnosťou až 50 kilogramov. Toto umožňuje bezpečne vystaviť na ňom vaše obľúbené dekorácie, ako sú sochy, knihy, alebo kvety.

Moderné a industriálne prvky stolíka Industria Durante ho predurčujú k umiestneniu v predsieňach alebo ako doplnok v obývacích miestnostiach, kde jeho štýl môže plne vyniknúť. Odporúča sa kombinovať ho s ďalším kovovým nábytkom z rovnakej kolekcie, ako aj s kovovými doplnkami a sklenenými závesnými lampami, čo vytvorí koherentný a vizuálne príťažlivý celok.

Konzolový stolík Industria Durante je teda ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nábytok, ktorý kombinuje funkčnosť s pokročilým dizajnovým vyjadrením, a zároveň chcú svoj domov obohatiť o prvk, ktorý je tak praktický ako aj dekoratívny.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

108,29 € s DPH

Znížená cena!

119,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti