FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný oválny zlatý glamour konzolový stolík Chamoix s dvomi zásuvkami a čiernou mramorovou vrchnou doskou 130 cm

EM32156

Konzolový stolík Chamoix je stelesnením honosného luxusu. Jeho dizajn je inšpirovaný estetikou štýlu art deco a spojenie exkluzívneho mramorového povrchu s lesklou zlatou farbou z neho robí ideálny nábytok do priestorov zariadených v glamour štýle.

V siluete stolíka dominuje oválna vrchná časť, doplnená striktnými rovnými líniami v tvare nožičiek a v reliéfnom zdobení. Vrchná doska je zhotovená z nádherného čierneho mramoru s prirodzenou svetlou kresbou. Je uložená na nízkej hladkej podstave v zlatej farbe, ktorá je umiestnená na tiež kovovom úložnom priestore s dvomi praktickými zásuvkami. Jeho obvod je ozdobený výrazným vertikálnym rebrovaným reliéfom. Plastickú štruktúru zdôrazňuje čierna farba v hlbokých drážkach a zlatá farba na vyvýšených častiach.

Stolík stojí na štyroch štíhlych čiernych nožičkách. Na zadnej a bočných stranách sú prepojené spojnicou, ktorá zlepšuje stabilitu nábytku a zároveň umožňuje uskladnenie či zasunutie ďalšieho nábytku pod stôl z prednej strany. Konce nožičiek majú zlatú farbu, ktorá korešponduje s vrchnou časťou.

Konzolový stolík je ideálnym doplnkom do predsiene zariadenej v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať so zrkadlom v zlatom ráme či lavicou so zlatými nožičkami a zamatovým alebo buklé poťahom. Skvelou voľbou je aj ďalší nábytok s mramorovými prvkami či extravagantný lesklý nábytok v glamour štýle, napríklad z rovnakej kolekcie Chamoix, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Chamoix

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Oválny ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Mramor ►Nábytok v Glamour štýle ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky ►Kolekcia luxusného zlatého glamour nábytku Chamoix