FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná zelená lavica Soreli s menčestrovým čalúnením 100cm

EM31065

Chýba Vášmu interiéru štýlový doplnok, ktorý by obohatil Váš moderný nábytok? Zamilujte si modernú lavicu z kolekcie Soreli, ktorá v sebe spája svetlý nadčasový dizajn s nádychom industriálneho štýlu.

Moderná lavica Soreli sa vyznačuje svojou sviežou zelenou farbou čalúnenia v štýle menčester. Ten je známy svojou odolnosťou a výraznou textúrou, ktorú obohacuje elegantné, štvorcové dizajnové prešívanie.

Spomenutý industriálny nádych lavice Soreli je dosiahnutý vďaka štyrom kovovým nožičkám s čiernym práškovým nástrekom, ktoré zaisťujú stabilné a pohodlné sedenie. Tento dizajnový kontrast dodáva celkovému vzhľadu lavice modernosť a originalitu, ktorá sa výborne kombinuje s ďalšími kolekciami nábytku, ako sú kusy z radov Industria DuranteIndustria Negra, alebo Industria Natura.

S celkovou dĺžkou 100 cm a maximálnou nosnosťou okolo 120 kg Vám lavica Soreli ponúka dostatok priestoru pre pohodlné sedenie, pričom zároveň zaberie minimálny priestor vo vašej obývačke, spálni alebo hale.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

80,99 € s DPH

Znížená cena!

89,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Zelená ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti