FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová sivá lavica Soreli v modernom zamatovom prevedení 100cm

EM31066

Objavte štýlovú lavicu z kolekcie Soreli, ktorá predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchostimoderného štýlu.

Centrálnym prvkom modernej lavice Soreli je jej zamatové čalúnenie v sofistikovanej sivej farbe, ktoré evokuje pocit jemnosti, pôvabu a pohodlia. Príjemná textúra zamatového čalúnenia je jemne zdôraznená štvorcovým dizajnovým prešívaním, ktoré obohatí moderný vzhľad lavice.

Jedinečné prevedenie štýlovej lavice Soreli je doplnené kovovými nožičkami nožičkami s čiernym práškovým nástrekom. Tieto stabilné a elegantné nohy nie len zaručujú spoľahlivosť a dlhú životnosť, ale taktiež pridávajú štipku industriálneho štýlu, ktorý perfektne dopĺňa moderný nábytok v každom interiéri.

Lavica Soreli je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dizajnový nábytok, ktorý poskytuje pohodlné sedenie a zároveň zaujme svojou vizuálnou príťažlivosťou. Dizajn lavice najlepšie vynikne v industriálnych interiéroch, najmä s nábytkom Industria DuranteIndustria Negra, alebo Industria Natura.

Maximálna nosnosť lavice je cca 120kg.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

80,99 € s DPH

Znížená cena!

89,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Sivá ►Bez opierok ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti