FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová zamatová lavica Soreli s čalúnením v šampanskej farbe 100cm

EM31067

Zamilujte si jednoduchosť a elegantný dizajn modernej lavice z kolekcie Soreli. Tento dizajnový kúsok nábytku sa môže pochváliť svojím zamatovým čalúnením v šampanskej bielej, až jemne žltej farbe, ktoré zaručene pritiahne pozornosť svojou nadčasovou príjemnou estetikou.

Detailné štvorcové prešívanie zamatového čalúnenia nie len zdôrazňuje jedinečnú textúru lavice, ale taktiež obohacuje jej celkový moderný a sofistikovaný vzhľad. Tento dizajnový prvok pridáva lavici Soreli osobitú charakteristiku, ktorá je rovnako elegantná, ako aj výrazná.

Lavica Soreli je doplnená o štyri čierne kovové nožičky s práškovým nástrekom, ktoré vytvárajú zaujímavý kontrast so svetlým čalúnením a dodávajú celkovému dizajnu nádych industriálneho štýlu. Tento detail zabezpečuje, že lavica Soreli bude dokonale zapadať do moderných a industriálnych interiérov, ideálne v kombinácii s nábytkom z kolekcií Industria DuranteIndustria Negra, alebo Industria Natura.

Pohodlná sedacia časť, s maximálnou nosnosťou približne 120kg, zaručuje, že lavica Soreli nebude len krásnym, ale aj praktickým doplnkom pre Váš moderný nábytok a interiér.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

80,99 € s DPH

Znížená cena!

89,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Biela ►Bez opierok ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Lavice s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti