FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný biely provensálsky nočný stolík Vinny s vyrezávanými nožičkami a náterom vo vintage štýle 54 cm

EM32282

Luxusný nočný stolík Vinny dodá vašej spálni jedinečný vintage šarm a provensálsku eleganciu. Nie je len skvostným dizajnovým kúskom, prekvapí vás aj veľké množstvo úložného priestoru v troch zásuvkách s kazetovým dizajnom.

Nočný stolík je vyrobený z kvalitného mangového dreva, ktoré svojou pevnosťou zaručí výbornú trvácnosť nábytku. Jeho povrch je pokrytý bielym náterom, ktorý bol následne zámerne zošúchaný tak, aby miestami odhalil drevený podklad a dodal stolíku originálny vintage vzhľad. Rovnakým spôsobom sú upravené aj okrúhle kovové úchytky na zásuvkách. Prirodzenú farbu dreva tiež nájdete v interiéri nábytku.

Stolík má mohutný tvar s prečnievajúcou vrchnou doskou. Línia nožičiek sa vizuálne tiahne po celej výške hrán a je zdobená florálnymi ornamentmi. Nožičky majú klasický tvar, v ktorom dominujú elegantné krivky, typické pre provensálsky nábytok. V spojení so svetlou farbou je tak v nočnom stolíku Vinny zhmotnená esencia útulnej a domáckej estetiky južného Francúzska.

Nočný stolík výborne doplní vyrezávanú drevenú posteľ v svetlých odtieňoch. Môžete pridať tiež naturálne pôsobiace textílie, čím dosiahnete harmonický vzhľad vašej spálne. Pokiaľ obľubujete výraznejšie doplnky, môžete na stolík umiestniť nočnú lampu so starožitne pôsobiacou podstavou. V kombinácii so zámerne zošúchaným náterom tak dodáte miestnosti štýlový eklektický prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

599,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske nočné stolíky ►Štvorcový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Drevo / Masív - Mango