FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová čierna art deco stolná lampa Macaw s tromi figúrami papagájov v zlatej farbe 75 cm

EM32126

Stolná lampa Macaw vám pomôže presvetliť váš interiér a zároveň bude originálnym dekoratívnym prvkom. Jedinečný dizajn v sebe spája extravagantné zvieracie motívy, luxusnú zlatú farbu a elegantnú čiernu konštrukciu.

Spodnú časť lampy tvorí štvorcová podstava z mramoru, ktorá zaručuje výbornú stabilitu. Na nej je umiestnený kovový kruh s reliéfnym zdobením. Z jeho stredu vyrastá dlhá štíhla centrálna os svietidla, ukončená objímkou na žiarovku typu E27 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia. Vo vrchnej časti sa nachádza okrúhle tienidlo.

Kombinácia jednoduchých línií a decentnej čiernej farby necháva naplno vyniknúť zvieraciu dekoráciu umiestnenú na obruči okolo centrálnej osi. Tri figúry papagájov sú dôsledne prepracované, s nádhernými detailmi peria. Zlatá farba im dodáva extravagantný a opulentný vzhľad, ktorý je ako stvorený do interiérov zariadených v glamour štýle.

Lampu môžete tiež skombinovať s nábytkom v art deco štýle so zlatými metalickými prvkami. Čierna farba je univerzálna a ľahko ju skombinujete aj s pestrými farebnými doplnkami. Oceníte ju v obývačke či v pracovni, ktorým dodá nie len kvalitný svetelný zdroj, ale aj výrazný dekoratívny prvok. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

118,25 € s DPH

Znížená cena!

129,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Mramor ►Akryl ►Keramické stolné lampy ►Nábytok v Glamour štýle ►Art deco stolné lampy ►Drevené a kamenné stolné lampy



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti