FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová stolná lampa Macaw v čiernej farbe s tromi tyrkysovými figúrami papagájov 75 cm

EM32149

Stolná lampa Macaw bude neprehliadnuteľným doplnkom vášho interiéru. Miestnosť rozžiari a zároveň prinesie originálny a hravý dizajn s prepracovaným zvieracím zdobením.

Očaria vás tri figúry papagájov zo živice vo výraznej tyrkysovej farbe, ktorú  skvele dopĺňajú zlaté detaily. Pri pohľade z blízka si tiež všimnete dôsledne prepracované perie na krídlach a chvoste zvierat. Papagáje sú posadené na obvode kruhovej obruči umiestnenej okolo štíhleho stojana lampy

Na jeho vrchnej časti sa nachádza objímka na žiarovku typu E27 s maximálnym príkonom 60 wattov, ktorá nie je súčasťou balenia. V spodnej časti sa nachádza štorcová podstava z mramoru, ktorá poskytuje lampe výbornú stabilitu. Z nej vychádza prívodný kábel s dĺžkou cca 170 cm.

Okrúhle tienidlo je zhotovené zo zmesi polyesteru a bavlny. Jeho jednoduchý tvar a elegantná čierna farba nechávajú naplno vyniknúť krásu troch papagájov. V kombinácii s delikátnou štíhlou siluetou tak vzniká jedinečná dizajnová lampa, ktorá vám zaručí kvalitné osvetlenie a bude zároveň výrazným dekoratívnym prvkom.

Hodí sa do miestností zariadených v glamour štýle, kde sa jej zlaté detaily skvele prepoja s výrazným lesklým nábytkom. V spálni poslúži ako originálne nočné svetlo, ktoré môžete doplniť napríklad vankúšmi v tyrkysovej farbe. Hravý dizajn a živá farba sú tiež vhodné aj do detských izieb.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

118,25 € s DPH

Znížená cena!

129,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Modrá ►Mramor ►Akryl ►Keramické stolné lampy ►Nábytok v Glamour štýle ►Drevené a kamenné stolné lampy



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti