FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Výrobca postelí Vispring získal významný certifikát!

 Výrobca postelí Vispring získal významný certifikát!

Výroba nábytku už dávno nie je tak jednoduchá, ako v minulosti. Vďaka moderným technológiám je v dnešnej dobe možné tvoriť kúsky, ktoré sú prepracované do takých detailov, že jeden by tomu až neveril. Pochopiteľne, ako pri každej strojovej výrobe, aj v tomto priemysle dochádza k tvorbe nadbytočného odpadu a určitému dopadu na životné prostredie. Mnohí výrobcovia si tento fakt uvedomujú a niektorí z nich sa snažia urobiť všetko preto, aby sa dopracovali k čo najekologickejšie forme výroby. Medzi takýmito firmami je aj spoločnosť Vispring, ktorá sa môže pochváliť novým certifikátom ISO 140001 Environmental Standard.

Postele ekologickejšie než by ste čakali, takýto je certifikát pre Vispring

Udržateľnosť. Práve tá je jednou z kľúčových záväzkov, ku ktorým sa Vispring hlási. Nielenže takýto pohľad v oblasti podnikania s nábytkom je dôležitým faktorom pre budúcnosť, ale zároveň vytvára podmienky pre dosiahnutie takýchto významných štandardov, ako je práve ISO 14001. Získať ho však nebolo také jednoduché, spoločnosť podstúpila komplexný audit švajčiarskou inšpekčnou spoločnosťou Société Générale de Surveillance, ktorá sa bližšie pozrela na továreň Vispringu v anglickom Plymouthe.


Matrac Vispring

Zdroj: Vispring

Uznávané potvrdenie

Samotný certifikát ISO 14001 predstavuje naozaj uznávané potvrdenie. Práve to značí, že Vispring je spoločnosť, ktorá aktívne pracuje na vývoji svojich výrobných procesov a životného cyklu produktov. Táto britská spoločnosť je však zároveň známa aj pre jej etické zásady, ktoré sú zamerané na budovanie a udržiavanie dobrých vzťahov s miestnymi, tradičnými remeselníkmi.

Ako tvrdí samotný riaditeľ operácií Thomas Staddon, "spojením tradičného remeselného spracovania s modernou technológiou je udržateľnosť neoddeliteľnou súčasťou étosu spoločnosti Vispring. Zameranie sa na znižovanie vplyvu na životné prostredie vo všetkých fázach výrobného procesu dokazuje agilný vývoj spoločnosti Vispring v priebehu jej 122-ročnej histórie."
Udržateľnosť spoločnosť prezentuje aj na základe svojich firemných postupov, ktoré sa naďalej zlepšujú. Významnú časť týchto zlepšení predstavuje výrazne lepší manažment prebytočných materiálov v podobe odpadu (recyklácia), ako aj investícia do obnoviteľných zdrojov energie.

 

Luxusná posteľ značky Vispring

Zdroj: Vispring


"Dosiahnutie normy ISO 14001 je výsledkom tvrdej práce celého tímu spoločnosti Vispring a je pozitívnym krokom správnym smerom. Na týchto úspechoch budeme naďalej stavať v rámci trvalej snahy o čo najudržateľnejšie fungovanie," uviedol Staddon.
Určite sa v tomto priemysle nájde veľa ďalší výrobcov, ktorí sa snažia dosiahnuť podobný úspech. Jedno je však jasné, Vispring je jedným z kľúčových výrobcov, ktorý sa môže pýšiť nálepkou udržateľnosti a pozitívnemu prístupu k ekológií.

Zdroj: furtniturenews.net



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti