FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Výstava dizajnu a byvania Feria Hábitat València 2023

Výstava dizajnu a byvania Feria Hábitat València 2023

19.-22. September 2023 sú dni, ktoré patrili prestížnemu a poprednému veľtrhu nábytku Feria Hábitat Valencia. Tento veľtrh sa v posledných ročníkoch etabloval ako hlavná medzinárodná výstava španielskeho interiérového priemyslu, a každoročne predstavuje to najlepšie z nábytku vyrobeného v Španielsku.


Tretí septembrový týždeň teda vo Valencii patril nábytku a mesto sa mohlo tešiť veľkému množstvu turistov so záujmom o interiérový dizajn. Návštevníci si zasa okrem zaujímavých výstav mohli užiť krásne jesenné dni v tomto aktraktívnom španielskom meste.


Na veľtrhu Feria Hábatat Valencia vystavovalo viac než 600 prestížnych výrobcov nábytku. Riaditeľ veľtrhu uviedol, že tohtoročná výstava má byť „plne medzinárodnou“ z dôvodu jej potenciálu byť  „platformou pre našich vystavovateľov na podnikanie a podporu export prostredníctvom siete medzinárodných kontaktov, ktoré nadviažu na veľtrh“. Upozorňuje tiež na celkovú príťažlivost veľtrhu ako prostredia pre špičkových medzinárodných výrobcov.

todo

Zdroj: https://www.feriahabitatvalencia.com/feria-habitat-valencia-announces-dates-for-next-edition-19-22-september-2023/



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti