FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vicalhome nábytok s novinkami na FHV vo Valencii 2023

Vicalhome nábytok s novinkami na FHV vo Valencii 2023

Prestížny výrobca nábytku Vical Home predstavil svoje najnovšie trendy na veľtrhu interiérového dizajnu Habitat 2023 vo Valencii.

Koncept spoločnosti VICAL sa vždy spájal s jedinečnosťou a eleganciou. Na tohtoročnej výstave vo Valencii prekonal očakávania predstavením nového konceptu, ktorý spájal prírodné prostredie s kusmi nábytku a materiálmi ako je drevo, kameň a terakota.

 

Od luxusných sedačiek s odvážnym dizajnom a ľanových organických textílií, surových a prírodných farieb až po súčasné dizajnové kožené kreslá s elegantnými krivkami, ako aj recyklované kusy nábytku z teka, prírodné drevo a rovné línie. To všetko mali možnosť vidieť návštevníci veľtrhu Habitat v priestore vyhradenom pre Vical Home. Vybrané produkty odzrkadľujú kvalitu nábytku a odkazujú tiež na dôležitosť udržateľnosti.


Kombinácia dreva s ľanom či vrecovinou je ďalším výrazným prvkom, ktorý vytvára štýlovú fúziu miešajúcu rustikálny koncept s elegantným. V palete VICAL prevládajú neutrálne a svetlé farby, ktoré dodávajú každému priestoru nadčasový pokoj.

todo

Návštevníci veľtrhu Habitat mali tak príležitosť objaviť najautentickejšiu a najpútavejšiu verziu ponuky Vical home, preskúmať najnovšie kolekcie a produkty prezentované v sofistikovaných priestoroch, ktoré vynikajú exkluzívnym dizajnom, remeselnou prácou a vysokokvalitnými materiálmi.


Nábytok a dekorácie od prestížneho výrobcu Vical Home nájdete aj v našom obchode a na nasledovnom linku: https://www.estila.sk/search?search_query=vicalhome.

Vaše priestory si tak môžete doplniť týmito jedinečnými kúskami a vniesť tak exkluzivitu španielskeho nábytku aj do svojho interiéru!

todo

zdroj: https://www.vicalhome.com/blog/en/see-you-in-habitat/

https://www.feriahabitatvalencia.com/feria-habitat-valencia-announces-dates-for-next-edition-19-22-september-2023/

Štítky: vicalhome nábytok


Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti