FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Tip na svadobný dar

Tip na svadobný dar

Riešite dilemu čím potešiť mladomanželov a nechcete byť fádni?  Pozvali vás na svadbu a hľadáte vhodný svadobný dar?  Peniaze v obálke určite  potešia,  tie sa ale minú a váš dar  sa rozplynie ako lupienky zo svadobných kvetov. Ak sa nechcete zaradiť medzi svadobčanov, ktorých nápad na dar je na úrovni paplónov či obedovej súpravy, siahnite po niečom originálnom.

 

Ak je váš rozpočet  vysoký a chcete byť štedrí, kreslo s kvalitným hrubým poťahom či kožou  je možné umiestniť aj k typovo inej sedačke, alebo jednoducho k nočnej stojacej lampe vedľa krbu a využívať na čítanie pri praskajúcom dreve. Môže tak byť ideálnym darom pre vašich blízkych do ich nového interiéru. 

Kreslo Argentoi Unique

 

Pri obdarovávaní nábytkom je vhodné sa  držať zásady nezariaďovať cudzí príbytok. Veľké kusy nábytku môžu vytvoriť tento dojem, a namiesto radosti sa môže stať, že neskôr skončí váš dar na povale alebo v pivnici. Originálna komoda, ktorú je možné umiestniť do každého priestoru poteší nie len ľudí, ktorí majú estetické cítenie, ale môže byť aj praktickým a trvácnym kusom, ktorý urobí radosť mladomanželom dlhodobo.

 

Komoda Nuevas formas

 

 

Ak sa rozhodnete pre komodu, zvoľte buď nenápadnú alebo naopak veľmi výraznú. Nesiahajte po drevených odtieňoch, ale skôr po patinovaných pastelových farbách, prípadne po bielej či čiernej. Výrazné vzory sú tiež prijateľné, vyhnete sa tak konfliktu s drevom, či už v podlahe alebo s ostatným nábytkom. Autentické domácnosti súčasnosti sú vyskladané z viacerých druhov nábytku, ktorý so sebou navzájom korešponduje, hoci nemá žiadnu dominantnú farbu ako to bývalo niekoľko rokov dozadu.


Estila Komoda Rosado

 

 

Ak túžite po originalite, ale váš rozpočet nie je tak vysoký, štýlové zrkadlo so zostarnutými prvkami je určite vhodnejší dar ako napr. kávovar. 


Zrkadlo Arien

 


Bytové doplnky sú z pohľadu využitia asi jedným z najlepších riešení. Ak skombinujete estetiku s praktickým využitím,  vyhnete sa nákupu sošiek  a objemných dekorácií, ktoré sa vekom hromadia v domácnostiach a predávajú v bazároch. Siahnite po vinotéke, lavici  alebo napríklad po štýlovej keramickej nočnej lampe. A práve takú, ktoré už z nášho trhu takmer vymizli a dnes ich kúpite pravdepodobne len v starožitnostiach či bazároch. Avšak manželstvo je novým začiatkom, preto je primerané kúpiť novú kvalitnú vec, ktorá dýcha čarom starých dobrých čias . Dá sa použiť ako stolná lampa v obývačke na príručnom stolíku prípadne aj ako nočná lampa na nočnom stolíku. Nezabudnite do nej dať žiarovku teplej bielej farby, ktorú dnes kúpite v každom supermarkete. Pôsobí veľmi príjemne a upokojujúco.


Keramicka lampa s tienidlom Flores

 


Ak patríte medzi ľudí s limitovaným rozpočtom, hľadajte medzi dekoráciami a držte sa pravidla praktického využitia. Hodiny sú z tohto pohľadu číslo jeden. Ak chcete byť originálny a chcete pridať na čare, siahnite po niečom vo vintage alebo provensálskom štýle. Provensálsky a vintage štýl  sú vo svete v súčasnosti veľmi populárne a aj u nás si postupne upevňujú svoje miesto na trhu vďaka svojmu nenáročnému vidieckemu vzhľadu a obľube milovníkov tradičných interiérov.

 

Je jednoduché nebyť konvenčný. Primeraný rozpočet a trošku fantázie vás rýchlo privedú k vhodnému svadobnému daru, ktorý bude trvácnym, vkusným, dekoratívnym a praktickým darčekom pre vašich blízkych.


 


 






Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti