FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Pozvite Španielsko k vám domov!

Pozvite Španielsko k vám domov!

 

Otvorte dvere a dýchne na vás kúzlo tradičného stredomorského štýlu. Zadovážte si aj vy španielský luxusný nábytok s maurskými dizajnovými prvky a nechajte sa unášať na vlne letného snenia.


Španielsko je krajina plná nespútaného temperamentu i kľudného súznenia s prírodou. Tento protiklad se premieta i do zariadení interiérov v tejto krajine. Chladné kovové prvky, ako sú kované čelá postelí, lustre alebo úchytky, sa snúbia s kvalitným drevom a teplými farbami. Chladivá biela farba je uzemnená odtieňmi zelenej, hnedej, žltej alebo červenej farby.


 

Luxusná obývacia zostava BASILEA

                                                                                                                                                              

 

   

Luxusná obývacia zostava BASILEA


                                      

Biely nábytok do akéhokoľvek interiéru

 

Biela farba pieskových pláží a peny čeriacej sa na morských vlnách sa odráža v maurskej architektúre v bielych stenách domov a v bielom nábytku vo vnútri. Ak chcete do vášho domova vniesť španielský štýl, začnite bielym nábytkom, ktorý odkazuje ako k tradičnému štýlu, tak aj k súčasným trendom v bývaní.

 

Masivna luxusná obývacia zostava v bielej farbe presvetlí vašu obývačku a typický španielsky nábytok dodá vášmu interiéru jedinečnosť. Obývacia stena s tradičnými zdobenými prvkami sa stane výrazným prvkom interiéru a zaistí punc luxusu. Jedáleň je možné vybaviť masívnym jedálenským stolom a stoličkami taktiež v bielej farbe alebo v prírodnom tmavšom zemitom odtieni.

 

Luxusná jedálenská zostava BASILEA

  

 

Doplnky vytvoria atmosféru

 

Biely nábytok doplňte bielou maľbou stien evokujúcou španielské biele šťukované steny. K takto vytvorenému vzdušnému základu potom budete ľahko kombinovať farebné doplnky pre doladenie tej pravej španielskej atmosféry. Podlahu zvoľte drevenú, prípadne terakotové dlaždice. V oboch prípadoch môže byť zaujímavá patina, pomocou ktorej dosiahnete autentického vzhľadu. Pokiaľ túžite po dokonalosti, doplnte interiér o dalšie maurské prvky – textílie s geometrickými vzormi, tepané kovové háčiky, džbány alebo držiaky na flaše s vínom, ktoré neodmysliteľne patria k Španielsku 

V Španielsku má každý kus nábytku svoje jasne dané miesto, nie je tu nič zbytočné, preto interiér nie je treba zahltiť. Vyberajte s rozvahou a voľte radšej kvalitné kúsky, pri ktorých nehrozí, že vás po čase omrzia. Odborníci na španielsky nábytok z nášho obchodu vám radi poradia a spoločne vykúzlite neotrelý a vkusný interiér.

 

Kompletná ponuka luxusného a štýlového nábytku kolekcie BASILEA.

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti