FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Chesterfield sedačky nestárnuci vekmi overený dizajn

Chesterfield sedačky nestárnuci vekmi overený dizajn

Ste milovníkmi komfortného, luxusného  a nadčasového nábytku? Potom sú sedačky v štýle CHESTERFIELD pre vás ako stvorené. Začiatky tohto štýlu siahajú až do sedemnásteho storočia v Británií. Zahŕna širokú škálu modelov, typicky buď celkom alebo len z časti pokrytých gombíkami, prevažne v kožennom prevedení.

Chesterfield pohovka CHESTER dvojmiestna

Ako poťah sa na chesterfield sedačky používa najčastejšie zamat, ľanové tkaniny, damask a ďalšie látky, k dispozícii je taktiež široká škála farieb a rôznych originálnych prevedení.  Chesterfield je anglická klasika s 200-ročnou tradíciou, ktorá se ďalej vyznačuje lakťovými opierkami v rovnakej výške ako opierka chrbta. Prestíž, ktorú vzbudzuje, si môžete vychutnať vo vašich domácnostiach, kanceláriách, kaviarňach, hotelových halách, kluboch a rôznych iných luxusných priestoroch.

 

Ako si vybrať?

Treba mať na pamäti, že vonkajší plášť sedačiek CHESTERFIELD nemožno odstrániť, a to práve vďaka výrobnému procesu a veľkému počtu gombíkov. Chesterfieldové sedacie súpravy a kreslá sú zvyčajne objemnejšie ako bežné prevedenie nábytku, čo je obzvlášť vhodné pre veľké miestnosti, kde môžu slúžiť ako dominantný bod. Sú vhodné ako do tradičného, tak i moderného prostredia.


Myslite na komfort

Nákup chesterfield klasickej sedacej súpravy nemusí znamenať návrat do minulosti, najmä nie pokiaľ ide o pohodlie. V dnešnej dobe sú už sedačky Chesterfield vyrábané s prihliadnutím na dokonalý komfort.

 

Chesterfield kreslo CAQUI Chesterfield kreslo ušiak DOUBLEChesterfield kreslo BOND 

 

Dizajn okolia

Chesterfield nábytok vytvára majestátný a luxusný dojem, avšak ich masívna forma a pútavé črty môžu v miestnosti pôsobiť až príliš výrazne. Pre vyváženie je ideálna kombinácia s čistými lániami a modernými prvkami. 

 

Jedno z najlepších umiestnení sedačiek Chesterfield je v strede miestnosti. Chesterfield sedačky kvôli osobitému prevedeniu vyzerajú skvele aj zozadu, preto je umiestnenie v strede obývačke taktickým ťahom, ako vystaviť sedačku na obdiv z každej strany. Jej nízky profil zároveň zabraňuje, aby sa stala vizuálnou bariérou v miestnosti. 

 

Chesterfield industriálna obývacia izba

 

Tradičné prevedenie

Sedačky a pohovky chesterfield sú historicky čalúnené v hrubej koži roznych farieb alebo aj v tmavom zamate - obvykle v tónoch klenotov ako rubínovo červenej farbe, tmavo modrej a smaragdovo zelenej farbe alebo hnedej farbe. Tieto farby sa spolu s luxusným zamatovým povrchom perfektne hodia do priestoru v klasickom prevedení.

Pri kožených sedacích súpravách sú to tmavé neutrálne farby, ktoré dotvárajú klasický vzhľad.

 

Chesterfield kreslo CHESTER Pardo Chesterfield kreslo CHESTER Pardo

 

Súčasné Prevedenie

Umiestnenie Chesterfield v modernejšom prostredí môže znamenať voľbu pre jasnejšie resp. sýtejšie farby ako oranžová, svetlo modrá, alebo jasne červená prípadne ľahších, neutrálnych farieb, ako tón šedej či bielej. Tieto svetlejšie farby môžu zmierniť vizuálnu mohutnosť sedačiek v štýle Chesterfield.

 

Chesterfield stolička CHESTER Chesterfield sedačka CAQUI Vysoké chesterfield kreslo BOTONES

 

Nechajte sa inšpirovať ponukou našich chesterfield sedacích súprav, chesterfield sedačiek, chesterfield kresiel, chesterfield stoličiek a taktiež chesterfield taburetiek v štýle CHESTERFIELD.

 

tím estila.sk
Andrea Bendová



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti