FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný nábytok do obývačky zo Španielska

Luxusný nábytok do obývačky zo Španielska

Obývačka je nielen miestnosťou kam pozývame návštevy, ale taktiež najlepšie vystihuje našu osobnosť.

Inšpirujte sa španielskymi obývacími stenami a zostavami a určite zaujmete vaše návštevy originalitou vlastného štýlu. Ich jednoduché tvary sú ovplyvnené severom krajiny a typicky doplnené jemnými oblúkmi maurského slohu.

Svoj typický luxusný vzhľad si zachovávajú kombináciou masívu s kovovými úchytkami na dvierkach a zásuvkách.

Odtiene farieb sú charakteristické pre ráz krajiny Španielska s vysokými sivými pohoriami (obývacia stena Verona tres), zelenými údoliami (obývacia stena Mediterraneo-cuatro), azúrovým morom (obývacia stena Fontana-dos).

Obývacia stena Verona TRES  Obývacia stena Mediterráneo Quatro 


Obývacia stena Fontana DOS


Obývacia izba však najlepšie vynikne vtedy, ak je koncipovaná ako celok. Dôležité miesto tu má konferenčný stolík, ktorý spolu so sedačkou býva stredobodom pozornosti.

Elegancia obývacej steny vynikne ešte viac umiestnením jednou alebo dvomi knižnicami po stranách televízneho stolíka, ktoré môžu byť doplnené napríklad štvorcovými policami.

Štvorcová polica Mediterráneo Tres


Príručný stolík alebo nízka skrinka z masívu dokonale skompletizuje španielsku obývačku.

Konferenčný stolík Mediterráneo Tres

Podľa vkusu sa môžu dekorovať vázami s kvetmi, nočnými lampami alebo doplnkami z kategórie sošiek a figúrok, tanierov, váz, drevených a kožených krabičiek.

Sedačky a kreslá môžu byť tiež jednoduché, s poťahmi bez zložitých kresieb. Napríklad kreslo Glamour s vysokým operadlom, ktoré je nielen pohodlné, ale disponuje aj vysokým operadlom, čo bol v minulosti znak vysokého postavenia.

Luxusné kreslo kombinácie látky a kože Glamour


Podlahy, steny a stropy k španielskym obývacím stenám je vhodné vyskladať mozaikou rôznych materiálov: podlahy z dreva, mramoru, farebných dlaždíc. Steny sú buď maľované alebo štukované, môžu byť taktiež vyložené dreveným doskovaním.

Luxusná obývacia zostava Mediterráneo Uno


Stropy môžu byť rôzne konštruované- s kazetovými a drevenými výplňami alebo s povalami. Jedinečnosť tohto nábytku sa prejavuje nielen jeho dizajnovou rozmanitosťou, ale aj celkovým odrazom charakteru Španielska. 




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti