FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové stoličky pre luxusné jedálne

Štýlové stoličky pre luxusné jedálne

Jedáleň má výsadu kráľovskej izby domácnosti. Je miestnosťou, kde môžeme stráviť príjemné chvíle s rodinou i priateľmi. Vypovedá nielen mnoho o našej osobnosti, ale usadením návštevy na vhodné miesto jej preukážeme patričnú úctu. Stolička má v hosťovi nielen zanechať nezabudnuteľný dojem, ale poskytnúť mu aj komfortné sedenie a oddych.

Cestovatelia alebo ľudia so zmyslom pre dobrodružstvo si zariaďujú interiér nábytkom v koloniálnom štýleJedálenské stoličky sú vyrobené z tvrdého dreva teaku, mindi a mahagónu, s charakteristickou hrubou kresbou. Farby koloniálnych stoličiek sú najčastejšie zemité, vínovočervené a terakotové. 

Dizajnová stolička New Jaipur predstavuje nábytok z koloniálnej jedálne s ázijskými prvkami. Materiálom je drevo akácie s vyrezávanými detailami na nožičkách. Ozdobné kovanie operadla jej dodáva prepychový dizajn. Teplou dubovou farbou dizajnovej jedálenskej stoličky Star z masívu oživíme jedáleň zariadenú v africkom koloniálnom štýle.  Jedálenské  stoličky Flash a Flash Ohio sú inšpirované jemnosťou a luxusom Francúzska. Nádherne vynikne kontrast bieleho poťahu s rámom z tmavšieho dreva mindi.

            Jedálenská stolička v koloniálnom štýle             Jedálenská stolička v koloniálnom štýle Francúzska                

Interiér jedální v štýle retro sa umocní stoličkami v jednoduchých geometrických tvaroch, mnohokrát s asymetrickými prvkami. Základným materiálom ostáva drevo, kombinované je však môže byť s kovom, chrómovanými doplnkami či plastom. Paleta farieb sa pohybuje od tmavých odtieňoch cez zlatisté až po biele.

      Stolička pre retro jedáleň          Stolička pre retro jedáleň          Stolička pre retro jedáleň         Stolička pre retro jedáleň

Vintage jedálenské stoličky nesú známky opotrebenia a patiny s dojmom zostarnutia. Svojím pôvodným a originálnymi dizajnom vnesú do interiéru útulnosť a osobitosť. Jedáleň zaujímavo spestria pastelové farby stoličiek.

              Stolička pre vintage jedáleň         
Luxusnými jedálenskými stoličkami s bohatým čalúnením, poťahmi s cvokmi v chestrefield štýle alebo v naturálnom vzhľade vytvoríme honosnú a mimoriadne elegantnú jedálenskú miestnosť. Výborne sa hodia k rustikálnemu, koloniálnemu, ale aj modernému nábytku.

                     Stolička pre luxusnú jedáleň z eko kože              Jedálenská stolička Bromo v chesterfield štýle        Luxusná stolička s bohatým čalúnením a cvokmi        Stolička Chester s bohatým čalúnením a cvokmi
Osobitým nábytkom najvyššej kategórie sú prepychové stoličky z kolekcií Inspiration a Argento. Vyrobené sú z tvrdého masívu s najkvalitnejšími poťahovými materiálmi. Nesmú chýbať v luxusnom zariadení veľkých vilových domoch, kde ideálne vynikne ich krása a umelecká hodnota.

           

                     Stolička Inspiration s drahým poťahom v zlatej farbe a detailným vyrezávaním        Exkluzívna jedálenská stolička najvyššej kategórie         Čalúnená stolička z exkluzívnej kolekcie       Prepychová stolička Argento najvyššej kategórie


Usaďte sa so svojimi hosťami za stôl na naše nielen elegantné a luxusné, ale aj pohodlné stoličky a strávte spoločne tie najpríjemnejšie chvíle!

 




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti