FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Taburetka v predsieni

Taburetka v predsieni

Predsieň je vstupom do každého príbytku či domácnosti. Hoci väčšinou ide o najmenšie časti domu či bytu, v ktorých netrávime veľa času, je dôležité, aby táto časť nášho bývania nezostala nepovšimnutá. Veď práve predsieň robí prvý dojem, keď k nám prichádza návšteva a mnoho ľudí, ako poštár či kuriér, nikdy neuvidí z našej domácnosti nič iné než práve predsieň. Preto by sme pri jej zariaďovaní mali myslieť aj na štýlovosť.

 

 

 

Všetci sme zvyknutí, že v predsieni sa väčšinou nachádzajú šatníkové skrine a šatníkové zostavy, vešiaky či skrinky na topánky. Okrem toho, že predsieň by mala byť zariadená funkčne – mala by mať dostatok úložného piestoru a zabezpečiť pohodlný príchod i odchod z nášho príbytku, mala by byť priestranná a vzdušná. Nie vždy sa to však podarí, keďže väčšina z nás je obmedzovaná dispozičným riešením jednotlivých častí domu či bytu.

 

 

Na to, aby aj malá predsieň vynikla a stala sa akousi bránou do ďalších miestností, je dôležité venovať jej rovnakú pozornosť, ako pri zariaďovaní centrálnych častí domu či bytu. Dizajnovým i praktickým doplnkom, ktorý ozvláštni piestor je taburetka. Okrem toho, že dodá predsieni originálny vzhľad, zároveň plní aj praktickú funkciu pri pohodlnom obúvaní topánok. 

 

 

Či už si vyberiete modernú taburetku alebo obľubuje retro štýl, určite to nebude zásah vedľa! V súčasnosti sa taburetky vyrábajú z rôznych materiálov a v rôznych štýloch, farbách a prevedeniach, takže nie je ťažké zladiť tento funkčný doplnok s akoukoľvek predsieňou. Nemusíte ostať len pri klasike, práve taburetka dáva priestor aj pre zapojenie vašej fantázie.

 

 

 

Široký výber jedinenčných a originálnych taburetiek na vás čaká aj v našej ponuke. Zároveň Vás pozývame inšpirovať sa pri zariaďovaní vašej predsiene na naše stránky s bohatou ponukou nábytku do predsiene, kde nájdete chodbové zostavy, príručné stolíky, konzoly, botníky s lavicami a stoličkami či stolčekmi.

 

Taburetka v industriálnom štýleOriginálna drevená taburetka Originálna drevená taburetka

 

 

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti