FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Atmosféra Orientu

Atmosféra Orientu

Interiéry v ázijskom štýle vyvolávajú obraz pokoja. Väčšina z nás sa rada vracia domov do pokojného príbytku, ktorý nám umožňuje uniknúť od uponáhľaného sveta. Orientálnym interiérom vytvoríte prostredie harmónie a rovnováhy. Zariadenie spálne v orientálnom štýle si však vyžaduje viac než len pridanie niekoľkých exotických dekorácií.

 

Spálňa s nádychom Orientu


Ázijský dizajn je spojením niekoľkých rôznych štýlov, ktoré prechádzajú od japonských a čínskych inšpirácií až do exotických indických tém. Napriek tomu mu väčšinou dominujú orientálne vplyvy, ktoré vznikli na Ďalekom východe pred niekoľkými storočiami. Ako možno tieto fascinujúce prvky začleniť do dizajnu svojho domova so zachovaním sviežej a modernej atmosféry?


Ázijský štýl vo vašej spálni


Ázijský orientálny dizajn je v skutočnosti spojením niekoľkých rôznych štýlov. Je dôležité vedieť, že každý štýl má svoje typické prvky. Japonský štýl dizajnu je prirodzene jednoduchý, minimalistický a má blízko k prírode, prírodným materiálom a odtieňom.


Oproti tomu tradičný čínsky interiér je oveľa bohatší, dominuje mu  červená farba, zlaté zdobenie, podmanivý nefrit a plyšové fialové odtiene.


S nádychom Ázie


Typický indický štýl je farbistý, symbolizuje oslavu života a používa tradičné indické florálne, abstraktné či zvieracie motívy. V prípade, že sa snažíme vytvoriť fúziu ázijských štýlov, najlepším riešením je držať sa japonských interiérov doplnených o príjemné čínske vzory a farby. Dodáme ešte niekoľko umeleckých diel a bohaté textílie a ázijský štýl je na svete!


Orientálny štýl


Čisté a jasné línie, minimalistické dekorácie a elegantná symetria sú prirodzenou súčasťou ázijského dizajnu ovplyvneného japonským štýlom. Tieto prvky umožňujú ľahko začleniť orientálnu tému do súčasného prostredia s niekoľkými kusmi jednoduchého nábytku. Zamerajte sa na jedinečné postele či nočné stolíky, ktoré sa stanú dominantou vašej exkluzívnej spálne. Je možné sa taktiež inšpirovať filozofiou Feng Shui, ktorá sa rozvíja už stáročia.


Orientálny indický štýl v spálni


Či chcete vytvoriť dramatické alebo upokojujúce prostredie, ázijské motívy ponúkajú úžasný spôsob, ako dať svojmu domovu dokonalý a exkluzívny nádych. Dávajte však pozor na orientálne doplnky, v tomto prípade je menej viac.


Inšpirujte sa našimi orientálnym nábytkom z našej ponuky a nájdite si ten pravý kúsok pre váš interiér!


Lampáše Orientálny obraz6123

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti