FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové spálne s vôňou mora

Štýlové spálne s vôňou mora

Ak túžite vo vašej spálni vytvoriť bezstarostnú a pokojnú atmosféru ako na pláži, stredomorský štýl je pre vás ako stvorený. Pomocou studených farieb, prírodných textúr a prímorských motívov, môžete vytvoriť svieži, uvoľnený vzhľad, vďaka ktorému sa budete každý deň cítiť ako na letnej dovolenke.

 

Spálňa v stredomorskom štýle

 

Základom stredomorského štýlu by mala byť biela či krémová farba. Okrem toho je vhodné aj využitie veľkého množstva ďalších prírodných odtieňov – šedej , modrej či pieskovej. Ideálne je využitie dreveného nábytku v bielej farbe alebo v prírodnom hnedom prevedení. Základom je veľká, pohodlná posteľ s množstvom vankúšov s námorníckymi motívmi. K posteli už potom zostáva len vhodne doladiť nočné stolíky, lampy či komodu.

 

Izba s vôňou mora


Miestnosť je možné naplniť príjemnými textúrami, tkanými či pletenými koberčekmi a vankúšmi, ktoré pomôžu obzvláštniť a zjemniť jednoduché bielu alebo šedú paletu farieb. Inšpirovať sa môžete rôznymi dekoráciami a doplnkami s motívmi mora – možno taktiež využiť suveníry z dovoleniek ako sú mušle, zarámované pohľadnice či motívy lodí, majákov a pláže.
Príjemnú atmosféru dotvoria aj sviečky, lampáše či lucerny, ale aj prútené koše a deky.


Námornícky štýl

 

Tí odvážnejší môžu využiť kombináciu dreveného nábytku v prírodnom prevedení v kombinácii doplnkov v námorníckych farbách, teda v bielej, červenej a námorníckej modrej. Nebojte sa trochu experimentovať a použiť originálne dekorácie v podobe kormidla či pádiel. Posteľ oživí originálna posteľná bielizeň s témou prístavu.

 

Prímorský vánok v spálni

 

K stredomorskému štýlu sa hodí tzv. shabby chic, teda ošúchaný vzhľad nábytku. Stačí keď do spálne zakomponujete len jeden takýto prvok, napíklad zrkadlo s patinou alebo komodu vo vintage štýle.


Spálňa s pobrežnou témou


Stredomorský štýlnadčasový vzhľad, ktorý možno ľahko prispôsobiť tak, aby zodpovedal vkusu každého. Či už chcete vytvoriť moderný vzhľad s nádychom azúrového mora, vyskúšať nápady so starožitnými pokladmi alebo chcete mať v spálni atmosféru, akoby ste sa opaľovali na slnečnej pláži, kombináciou bielej farby a pastelových doplnkov nič nepokazíte. 


Inšpirovať sa môžete aj nábytkom a spálňami značky Verona na našej stránke. Taktiež si môžete vybrať zo širokej ponuky našich spální.


6214480217043


 




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti