FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Ratanový nábytok v jedálni

Ratanový nábytok v jedálni

S ratanovým nábytkom sa väčšinou stretávame na terasách, balkónoch či v záhradných altánkoch. Ratanový nábytok už však dávno nie je iba záhradným nábytkom, práve naopak, čoraz častejšie sa s ním stretávame aj v interiéri. Viete si ho napríklad predstaviť vo vašej jedálni?

 

Ratanové jedálenské stoličky


Ratanový nábytok sa hodí do interiérov, ktoré dýchajú históriou. Je vodný pre vintage štýl, ako aj pre štýl shabby chic či interiér, ktorý má blízko k prírode. Ratanové stoličky môžu skvelo dotvoriť charakter vašej jedálne. Hodia sa najmä k masívnym dreveným jedálenským stolom.

 

Elegantné ratanové stoličky


Celkový vzhľad jedálne získa vďaka ratanovému nábytku veľmi príjemný vzhľad. Zabezpečí vám tiež pohodlie a komfort, vďaka ktorému sa budete cítiť ako na dovolenke v trópoch.

 


Na dotvorenie správnej atmosféry využite jemné odtiene bielej a béžovej, v doplnkoch sa netreba báť ani kontrastnej čiernej. Rovnako je vhodné sa zamerať na textílie, či už na záclonách, obrusoch či podsedákoch a vankúšoch. K ratanovému nábytku sa tiež hodia zelené rastliny ale aj luxusné svietniky či lampáše. Ak zachováte jednoliaty farebný charakter jedálne v prírodných odtieňoch, v doplnkoch a dekoráciách môžete zdôrazniť váš jedinečný štýl.

 

Ratanové kreslá v jedálni


Ratanový nábytok sa čoraz viac objavuje aj v moderných interiéroch s čistými líniami a minimalistickým štýlom. Vďaka prírodnému materiálu dodá jedálni útulný vzhľad a teplo domova, ktoré sa v minimalizme veľakrát stráca.

 

Moderný ratan


Ratanové stoličky sa vyrábajú v rôznych prevedeniach od elegantných cez originálne a štýlové kusy až po pohodlné kreslá. Nebojte sa pohrať s fantáziou a experimentovať s rôznymi kombináciami.


Moderná ratanová jedáleň

 


Zaujímavé ratanové jedálenské stoličky a kreslá nájdete aj v našom obchode.


88894719418466313573135696350634613344665



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti