FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Knižnica – miesto pokoja

Knižnica – miesto pokoja

Každý útulný domov by mal mať svoju knižnicu. Nemusíte však v každom prípade ísť o obrovské police s hromadami kníh. Ak nie ste knihomoľ, môžete si vytvoriť vlastnú praktickú knižnicu s moderným dizajnom.


Knižnica v jedálni


Knižnica by mala byť v byte či dome útulným miestom, kde môžete v pokoji odpočívať pri dobrej knihe. Ideálna by mala byť umiestnená na tichom a pokojnom mieste, ako napríklad v pracovni, obývačke či miestnosti vyhradenej na oddych. Veľa ľudí číta najmä večer pred spaním. Preto sa čoraz viac stáva trendom, že knižnice si ľudia umiestňujú priamo do svojich spální.


Knižnica v spálni



Či si vyberiete z tradičnej ponuky domácich knižníc alebo skôr siahnete po originálnych kúskoch, môžete si byť istý, že knižnica vnesie do vášho interiéru prvok útulnosti a príjemnej atmosféry.  V súčasnej dobe plnej digitálnych médií každému padne dobre oddýchnuť si a zrelaxovať sa pri dobrej knihe, časopise alebo novinách obklopený knihami a pekným nábytkom.

 

 132291691012202


V minulosti bola tradícia tzv. knižníc v nábytkových súpravách daná akýmsi nemenným štandardom. V súčasnosti nám však nejde iba o uskladnenie kníh, ale o to, aby sme mali knihu vždy poruke. To znamená, že hľadáme riešenia knižníc menších rozmerov, ktoré by nám umožnili rozmiestniť knihy v byte či dome tam, kde sú najviac potrebné.


3356949919964


Knižnicu je možné umiestniť prakticky kdekoľvek. Nie je pravidlom, že musí byť v obývačke. Záleží len na vašom vkuse, kde si vytvoríte vašu oázu intelektuálneho pokoja. Môže by umiestnená na celej jednej stene alebo ju bude tvoriť iba pár kníh na niekoľkých voľne rozmiestnených policiach. Výber farby odporúčame ladiť v tónoch danej miestnosti, aby pekne zapadla do interiéru.

 

Knižnica v kúpelni

 

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti