FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vitrína, ktorá tvorí atmosféru

Vitrína, ktorá tvorí atmosféru

Hoci sa nám môže zdať, že vitrína je kusom nábytku, ktorý patrí do dobových interiérov a teda do minulosti, nie je to pravda. Vitrína má svoje oprávnené miesto aj v moderných bytoch a domoch. Či už zariaďujete obývaciu izbu alebo jedáleň, zastavte sa pri tomto jedinečnom kuse nábytku, kvalitné vitríny totiž môžu tieto miestnosti skutočne oživiť! Ponúkame na výber z rôznych modelov, ktoré sa hodia do moderných, ako aj tradičných interiérov.

 

132243884 39123880

 

Hoci v súčasnosti sa v interiérovom dizajne uprednostňuje minimalizmus a jednoduchosť, každá domácnosť potrebuje dostatok úložného priestoru a to nevynímajúc jedálne. A práve vitrína je ideálnym kusom nábytku na uskladnenie jedálenského servisu. Inšpirovať sa môžete provensálskym štýlom pochádzajúcim z Francúzska, kde je vitrína v domácnostiach samozrejmosťou.

 

V našej ponuke nájdete moderné, ako aj rustikálne vitríny, ktoré možno kombinovať s rôznymi štýlmi nábytku. Vitríny sú zväčša vyrábané z masívneho dreva, ktoré im dodáva nádych luxusu. Môžete sa rozhodnúť, či túžite po vitríne, ktorá je otvorená, teda poskytuje ľahký prístup k v nej uloženým predmetom,  alebo si vyberiete presklenú vitrínu, ktorá okrem pekného vzhľadu prináša aj praktickú výhodu. 

 

Zaujímavým riešením sú vitríny, ktoré majú zároveň funkciu jedálenského sekretára. V nepriehľadnej časti totiž môžete uskladniť predmety, ktoré vystavovať nechcete, zároveň však vám poskytne priestor s otvorenými policami, do ktorého môžete umiestniť tie predmety, ktoré majú okrem praktického využitia aj dekoračnú funkciu.

 

1930814938 3768 1960519640

 

Či už sa rozhodnete pre luxusný vzhľad rustikálnych vitrín vyrobených z masívneho, častokrát exotického dreva alebo vitríny či sekretáre v romantickom provensálskom štýle, môžete si byť istý, že sa stanú vo vašej jedálni či obývačke neprehliadnuteľným doplnkom. Práve v prípade provensálskej či rustikálnej vitríny je časté využite priamo v kuchyni, najmä ak ide kuchyne spojené s jedálenským kútom.

 

10761110209495374013826


Ak je vám bližší vintage štýl, určite stoja za povšimnutie vitríny zo skla a kovu s nádychom patiny alebo vitríny vo vidieckom štýle.
Čoraz modernejšie sú aj vitríny v zaujímavom farebnom prevedení, ktoré vnesú do interiéru pozitívnu atmosféru a originálny vzhľad.

 

 

 



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti