FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové kreslá do interiéru

Dizajnové kreslá do interiéru

Kreslá patriace do veľkej rodiny sedacieho nábytku, sú veľmi široko využiteľné a je nimi možné dosiahnuť naozaj zaujímavé riešenia interiérov.
Pojmom kreslo sa všeobecne označuje miesto na sedenie pre jedného, najčastejšie čalúnené s opierkou chrbta a podrúčkami.
Pri hľadaní predchodcov kresiel sa dostaneme do hlbšej minulosti, kedy sa na sedenie využívali jednoduché stolčeky na troch nohách, lavice a truhly.
So zrodením kresla súvisí obdobie panovníctva. Jeho vlastníctvo totiž znamenalo vysoký spoločenský status. Na kreslách sedávali králi, šľachtici či rôzni cirkevní hodnostári.

                                                                 Taburetka - predchodca kresla                                                                                                   
Pri rozhodovaní sa aké kreslo si zadovážiť nie je potrebné sa striktne riadiť štýlom zvyšku miestnosti.
Práve naopak, dizajnové kreslo môže veľmi zaujímavo dotvoriť alebo inak zvýrazniť interiér v úplne rozdielnom štýle.

                    Retro kreslo pre modernú domácnosť                  Retro kreslo pre modernú domácnosť                 Moderné kreslo pre domácnosť v retro štýle             Industriálne retro kreslo pre modernú domácnosť
Príkladom sú retro kreslá zaoblených tvarov s chrómovanými podstavami a koženým čalúnením z obdobia 50. rokov, ktoré budú elegantným doplnkom moderne zariadeného interiéru. Ideálne pre oživenie moderných domácností môže byť taktiež dizajnové čalúnené kreslo na nožičkách z retro 60.- tych rokov.
Pre bývanie v štýloch minulého storočia budú zase vhodné elegantné kreslá guľatého tvaru a ideálnou voľbou pre oživenie retro interiéru sú industriálne luxusné kreslá.

                                                                             Chesterfield kreslo reprezentatívneho charakteru                                    Luxusné chesterfield kreslo
Priestory reprezentatívneho charakteru alebo pracovne si vyžadujú zvýrazniť napríklad anglickým koženým chesterfield kreslom, ktoré premení izbu na mimoriadne elegantnú miestnosť.

                                     Provensálske kreslo pre vidiecky interiér                               Vintage kreslo pre vidiecku domácnosť                              Kreslo Velvet s naturálnym dobovým vzhľadom
Domácnosti zariadené vidieckym či rustikálnym nábytkom evokujúcim prírodný nádych ideálne dotvorí luxusné kreslo v štýle provence, čalúnené kreslo vo vintage štýle alebo kreslo s dobovým vzhľadom v naturálnej farbe .

                                                                                 

                                                                             Luxusné kreslo najvyššej kategórie                             Luxusné kreslo najvyššej kategórie
Honosnejšie bývanie a vilové domy obohatia prepychové kreslá najvyšej kategórie s dizajnom podľa parížskeho slohu z obdobia romantizmu. Ich charakteristikou je umelecké vyrezávanie, prípadne tepané doplnky.

                                                                                   Dizajnové moderné kreslo Space Egg                     Moderné kreslo Space Egg                                     

Milovníci avantgardného typu bývania si určite obľúbia elegantné kreslá v ergonomickom tvare vajíčka predstavujúce vrchol moderného umenia.

V bohatej ponuke luxusných a dizajnových kresiel nájdu inšpiráciu aj najnáročnejší klienti, garantujú totiž dokonalé pohodlie a skutočný komfort.



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti