FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlové príručné stolíky

Štýlové príručné stolíky

Príručné stolíky sú veľmi praktickým kusom nábytku, ktorých výhodou je ľahká manipulácia, dekoratívny význam a funkčnosť.
Slúžia najmä na odkladanie drobných vecí, alebo sa naň môžu ukladať rôzne ozdobné predmety, rastliny či lampičky.
Vďaka veľkej variácii typov príručných stolíkov je možné nimi zosúladiť a doplniť priestor v najrôznejších typoch interiérov.
Staviť je možné však aj na originalitu a nechať tento praktický solitér vyniknúť tým, že bude k zvyšku miestnosti vytvárať kontrast.

                                                                  Príručný stolík v koloniálnom štýle                                               
Príručné stolíky korešpondujúce s koloniálnym štýlom nábytku sú vhodné pre praktické domácnosti s jednoduchým typom zariadenia, ale rovnako aj pre rôznorodé obydlia s pestrosťou farieb a dekorácii. Ich dominanciou je masívne drevo a naturálne tmavé farby v škálach hnedej, béžovej i červenej.


                                              Vintage príručné stolíky                     Príručný stolík Josemi vo vintage štýle

Dizajnový príručný stolík vo vidieckom štýle bývania vynikne svojou jedinečnosťou a domáckym dojmom. Jednotlivé vidiecke stolíky si zachovávajú štruktúru masívneho dreva, z ktorého sú vyrobené. Mnohokrát u nich dominuje aj patina so starobylým efektom, čím ideálne zosúladia aj vintage domácnosti.   

                                      Príručný stolík v štýle art-deco                      Art - Deco stolík                  Art - Deco stolík

                                             

Luxusné príručné stolíky v štýle art-deco sú skvostom v obývacích izbách v univerzálnom dekoratívnom štýle a s nábytkom v geometrických tvaroch. Svojím nádherným dizajnom spojeným s leslými materiálmi ako je kov, chróm alebo sklo, a typickým využitím zlatej farby taktiež vyniknú v industriálnych a moderných priestoroch.

 

                                                    Rustikálny príručný stolík                                       Rustikálny príručný stolík                                      Rustikálny príručný stolík
A čo tak sa nechať inšpirovať rustikálnym starožitným štýlom, ktorý nemusí byť určený len pre milovníkov tradičného spôsobu bývania? Rustikálne príručné stolíky sa vyznačujú prepracovanými vyrezávanými detailami a autentickosťou prevedenia patria medzi najluxusnejší nábytok.
Umiestením tohto mimoriadne praktického a dekoratívneho kusu nábytku do niektorej miestnosti vášho interiéru nielen zosúladite priestor, ale môžete ním dosiahnuť aj zaujímavý kontrast.




Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti